Нелегали штурмували кордон

11
0

Поблизу Чопа

Одну з найбільших у нинішньому році груп нелегальних мігрантів затримав учора ввечері прикордонний наряд застави „Оноківці” Чопського загону на українсько-словацькому кордоні.

Незважаючи на холод, 15 вихідців із теплих країн завзято штурмували загороджувальний паркан. Можливо, вони навіть не здогадувалися, що спрацював електро-сигналізаційний комплекс - і на місце прориву вже вирушила оперативно-пошукова група. На контрольно-слідовій смузі прикордонники виявили доріжку слідів у бік Словаччини, а неподалік - групу іноземців, які ховалися у кущах.

Доставлені на заставу порушники розповіли, що переводив їх чоловік слов’янської зовнішності, який перед затриманням кудись зник (можна припустити, що саме йому належать сліди). Документи у них забрали ще перед „походом”. Крім цього, вдалося встановити, що затримані (9 громадян Індії та 6 - Пакистану) прибули в Україну з Російської Федерації та мали наміри працевлаштуватися в одній з країн Євросоюзу.

Незважаючи на похолодання потік нелегальних мігрантів не зменшується. Тільки з початку року при спробі подолати український кордон співробітники ДПСУ затримали понад 200 осіб цієї категорії, повідомили ЗІА "Простір" у ДПС України.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також