Нема дощу, нема і роботи: сьогодні в Ужгороді так і не почали анонсовані дорожні роботи попри обіцянку (ФОТО)

12
4

Вчора, Ужгородська міська рада анонсувала перекриття вулиці через ремонтні роботи на дорозі.

Про перекриття повідомили багато закарпатських ЗМІ, та навіть по радіо казали, щоб водії брали до уваги перекриті вулиці...але ремонт ніхто не робить.

З цього приводу у соціальній мережі почались нарікання та жарти. Коментатори пожартують, що робітники не лагодять дорогу через відсутність поганої погоди.

У свою чергу, прес-секретар міської ради написала у коментарі, що інформацію про перекриття надали у департаменті міського господарства, а вулицю таки перекривати будуть, але у підрядника якась заминка.

Ну що ж, поглянемо, коли все таки відремонтують ці дороги в обласному центрі.

Коментарі

П
Правда

Вам не вгодиш, як нич не роблять плачете шо всьо ворують і дороги не роблять, як почали серйозні роботи ( наголошую Серйозні, при минулих мерах такого не памятаю) так тоже не добре Тать потерпіть мало. Я кожен день їду через ті вулиці і біди нема

Н
наблюдатель

По ужгородской технологии нельзя асфальт ложить в сухую погоду, его нужно обильно смачивать дождем, он набухает и тогда размер отката увеличивается с 10 до 20%.

Б
Бабай

З тою Собранецькою вони просто знущаються над всіма жителями. Вже чотири місяці ями, пробки, порох. Кожен їде. плюється, проклинає - а їм, бездарям, пофіг. Зато біля дастора за два тижні зробили.

R
rem

Якого х. робила вся влада міста влітку, коли місто було пусте від транспорту ? За це треба підвішувати за геніталії.

Читайте також