Немає охочих: Авіарейс з України до Братислави абсолютно порожній (ФОТОФАКТ)

9
12

Угорська лоукост-компанія WizzAir поступово відновлює раніше скасовані авіарейси зі Львова. Так нещодавно компанія повідомила, що відновила авіарейс Львів – Ґданьск – Львів.

Також з 19 грудня діє рейс Львів-Братислава-Львів. Цікаво, що з України літак летів практично порожній. Про це повідомила у соцмережі Ольга Грицина.

"Сьогодні зреалізувався (нарешті!) переліт авіакомпанії Wizz Air Львів-Братислава, Братислава - Львів. Авіарейси в Україну з Братислави постійно скасовували. І от - нарешті. Однак, не думайте, друзі, що це я сьогодні перша радісно увірвалася у салон літака і провела фотосесію перед початком рейсу. Ні, так виглядав салон під час польоту! Попри дешеві квитки, літак вирушив до Братислави - з ДВОМА пасажирами на борту! Абсолютно порожній! Донька кпинила з мене, що у мене "чартерний" рейс.

Мені важко навіть уявити, які збитки несе перевізник. І чомусь підсвідомо захотілося хоч чимось допомогти. І авіакомпанії, і землякам. Тож хочу прорекламувати: у вівторок, 22 грудня заплановано ще один рейс ЛЬВІВ-Братислава (і зворотній). Якщо комусь потрібно потрапити на свята додому - виберіть цього авіаперевізника. Підтримаймо цю авіакомпанію. Бо за таких розкладів "лоукости" - реально зникнуть з ринків. А виживуть лише дорогі перевізники. І тоді нам не літати", - зазначила Ольга Грицина.

Зі Львова також можна дістатися літаком до Щецина, Катовіце, Вроцлава (Польща), Лісабону, Берліну, Дортмунду (Німеччина), Риму, Вільнюсу, Лондону, Мілану, Пардубіце

Коментарі

S
Sinkuorsolya

citizen з радванки на бамі довольна ги слон

П
Подорожуючий

А взагалі мені свистати на той літак , бо я завжди подорожую лише між ГІДІВСЬКИМИ наливайками , бо я тупий АЛКОРУСИН по кличці Студений Звур .

U
undostres

папиреднику: іґєн, на Радванці (УЖНУ) знають 15 слів

C
citizen

папуга може запамятати 20 слiв, шимпанзе - 200 слiв, а бомж з Росвигова - 300 слiв.....

М
майдаун

у мене словниковий запас 300 слів. Ушитко, шо перевищує, то іздивательство над мойім інтілєктом, чи шо то такоє. Ідіть ушиткі наф. Умніки. Я лем піонерську правду читав, тому не виходьте за межі.

Д
Дідо

Наші люди такі затуркані шо незнають і білет на самальот заказати.

К
Кпинила?

Шо робила? Кпинила? То шо за мова?

М
Майдаун

«Донька КПИНИЛА з мене...»,- се їх мува!Се таку муву фарійони,ніцої і канадсько-галіцайські бандеробандіты нав’язувуть українцям!

V
Volodymyr

ба кому треба прийти у ЛохДаун на два тижні

П
Подорожуючий

.... а ще й , згідно останніх вимог СЛОВАЧЧИНИ, ПЛР - тесту при проходженні прикордонного контролю при прибутті на в'їзд в країну. Звичайно , що авіакомпанія стала в невигідне становище , з фінансової точки зору. Але ж і населення теж не в кращому становищі . Тому , раді б летіти але поки-що вигідніше "повзти" .

П
Подорожуючий

1). 4 - 5 годин доїзду з Мукачева (з min запасом до реєстрації літака + непередбачувані обставини в дорозі + тягучка і затори по Львову) ; 2). Реєстрація і посадка в літак (~ 2 години) ; 3). Політ (~ 2 години) ; 4). Проходження всіх аеропортних процедур (прикордонні , митні , санепідеміологічні служби , отримання багажа ) ще 1 -1,5 годин ; 5). Таксі або рейсовий автотранспорт до міста (0.5 год). P.S. хтось з "них" прораховував ці нюанси ? ЗАКАРПАТТЯ їде до СЛОВАЧЧИНИ автотранспортом скоріше по часу у два рази (шляхи ідеальні , природа фантастична і яка дійсно "вражає"). Львів'яни і їхні "сателіти" здебільшого курсують до ПОЛЬЩІ. Додайте до всього цього чи не НАЙЖОРСТКІШІ вимоги до ОБОВ'ЯЗКОВОЇ ІЗООЯЦІЇ всіх прибуваючих в країну терміном у 5-ть обов'язкових діб самоізоляції в готелі (їжа і проживання за власний кошт , а ціни високі ....) з подальшим проходженням ПЛР - тесту в 70 €(європейського , а не "лівоукрівського" second hand).

В
Василь

Куди летіти? В ЛохДаун? Весело провести під домашнім арештом два тиждні на словаках, а пак по прильоту - два тиждні в самоізоляції. Нехай спершу цей цирк закінчать! А за збитки авіакомпаній не журіться, було б не вигідно - не літали б.

Читайте також