Неочікуваний поворт: Люстраційний комітет Закарпаття змінив висновок щодо Попелича

12
31

Йдеться про кандидата на посаду Воловецької РДА.

Раніше, нагадаємо, люстраційний комітет вимагав зняти його кандидатуру з розгляду через членство у Партії Регінів.

Однак, як повідомив новий очільник комітету Віталій Лазаренко, висновок було змінено. Як запевняють у люстраційному комітеті, цей чоловік був активним учасником подій Євромайдану, і на його підтримку, начебто, у Воловці вже навіть почав збиратися міні-Майдан.

Як інформують у люстраційному комітеті, Михайло Попелич лише перебував у фракції ПР, а "членством це назвати ніяк не можна".

Саме тому ГЛК Закарпаття просить вибачення у пана Попелича та з метою уникнення подальших подібних ситуацій просить  всі кандидатури, які висуваються на посади голів РДА чи будь-які інші призначення, оприлюднювати свої автобіографії, аби комітет не був змушений вишукувати факти в мережі. Однак з метою уникнення спекуляцій кандидатів також просять узгоджувати свої призначення з громадою. 

І це при тому, що Михайло Попелич не просто був у фракції ПР у селищній раді Воловця, а займав посаду заступника голови. Більше того, його вважають у районі вкрай наближеною людиною до одіозного регіонала та екс-члена СДПУ (о) Мирослава Щербея.

Мукачево.net     

Коментарі

H
Harlam

ГРОМАДА ЗА ПОПЕЛИЧА!

ДД
До довбуш

а де копія заява зареєстрованої у Воловецькій селищній раді з особистими підписами всіх, хто якоби створи в фракцію регіонів? де копія документів що свідчать про вступ Попелича до лав самої партії? Ви увіділи якусь утку на сайті закарпаття нет і з того робите висновки. Крім того подейкують що саме Лопіт депутатів пресував, щоб вони утворили фракцію. Воловецькі люди дуже активні на сайтах під псевдонімами і дуже пасивні до діла. А з тих декількох активістів, які відкрито висловлюють свою думку і позицію роблять білих ворон

6
6+7

А гральні автомати йсесь чений чоловік чого може держати на базарі?!

H
Harlam

Якби були звязки з Щербейом то Попелич не вивозив би металолом-як пишуть, а крав би ЛІС.Зявилася людина яка пішла проти системи ПР.і якщо ми не підтримаємо його то станемо на одні і тіж самі граблі двічі.

H
Harlam

Коріння Балоги та Щербея не може змиритися з цими подіями ,і навязують нам про Люстраційний комітет! який нібито-змінив висновок щодо М. Попелича.ЦЕ БРЕХНЯ......Терплять побиття тільки ті- хто за справедливість та прозорість.

H
Harlam

Ми нехочемо тих хто має практику в державній структурі,бо ту практику навязувала ПАРТІЯ РЕГІОНІВ.

+
+13

Та Мірко Яремчук первий сере, де піде?, воєнкомата нема, хіба у Нацгвардію.... поваром!

А
Ахах

Задается мне, товарищи обыватели сего интернет ресурса, что придется нам с вами слезать с удобного кресла за компьютером и по честному топать к стенам ОДА, где по видимому и обитает Закарпатская правда легкого поведения, что за хорошенький пресс зелени своею благосклонностью любого законченного титушку или регионала одарить готова! Видимо к ней пан Лунченко и прислушивается в последнее время принимая свои решения по назначениям правителей районного масштаба!

І
Іра

Бояться регіонали та прислужники шо всіх уволять з позором от і нехотять Попелича

+
+13

Harlam : П І Д Т Р И М У Ю !!!

H
Harlam

За Попелича Михайла Я можу сказати одне-ця людина ніякого відношення до ПР.немає.Свою підприємницьку діяльність він вів прозоро,і нікого не обікрав!Хочу сказати щодо Яремчука, який спить і бачить себе в кріслі РДА.Це маразм!яким бізнесом займався М. Яремчук? і за які кошти будується 3 поверховий готель.PS пишуть що Попелич не вміє добре говорити....скільки можна добре говорити а нічого не робити.Дамо йому шанс виправдати довіру Воловецької громади.

+
+13

Щоб виходити проти, треба мати аргументи та факти, а всякі провокатори, крім видумок на рахунок краде металолом, цімборуєся з Щербейом, ще може особисто знакомий з Януковичом?.... Чомусь великі активісти та письменники, не пишите за попередніх очільників району, не лише Култана, а за таких яких призначали по два рази з інших районів, які розкрали Воловецький район, не пишите що у Воловці нема відділення міліції, нема податкової, алише відділення, нема газавого, нема воєнкомату,РЕСУ, нема останні 15 років прокурора місцевого - Воловецького, не було довгий час Воловецького начальника міліції, Виконавча, а зразу ополчилися, і лиш пишите, баньдюк, злодій, а ви песьменники які? чисті? не крали? не підмащуваолися до бувшої влади у Воловці регіоналів? Тормозіть!

В
Василь

Якшо Попелич такий недобрий, чого люди не виходять проти нього,а лише кучка ворогів обливають брудом і неправдою в соц мережі?

+
+13

Шановні дописувачі! Назвіть хочаб один факт приналежності Попелича до Щербея? Так на вскидку, зразу. І без видумок.

H
Harlam

Хмм..

-
---

Ба кілько люстраційному комітету забашляв Ланьо шо поклав своїх людей в адміністрації. сись люстраційний комітет треба самий люструвати

В
верховиець

аха ахха)))))))Щербей обратно царює в горах)))))

С
Свалявщина

Чому Люстраційний комітет мовчить про Сая ! цяж людина без сорому судилася за акції Свалявського АПТ 90 чол були затоптані і зневажені ! розікрав атопарк і продав за безцінь територію під супермаркет Барва в м. Свалява ось вам і звязок за то Кеменяш і хоче цього призначення а не народ Свалявщини

Д
довбуш

Пане губернаторе,це небесна сотня віддавала своє життя за те, щоб ви призначили на голову Воловецької РДА регіоналівського злодюгу та хама Попелича, щей без ніякого досвіду роботи в органах державної структури.ГАНЬБА....Народний гнів району уже на порозі.Настав час покласти край злодійські банді в нашому районі.

Д
довбуш

10

Я
Яремчук

Дуже прошу Воловецьку чилядь, пропонувати мого няня злодія Яремчука Михайла Михайловича. Бо не може без корита....

В
Воловець

Точно бабло дав !!!!!! А ті суки там продалися. Який мінієвромайдан!!?? В нас люди його ненавидять, як свої гріхи! Тупий як валянок, даже говорити нормально не знає, а пхається до корита.

С
сем

нормальний чесний і порядний чоловік люди його поважають

З2
закарпатец 2

Ахахахахаха,комитет крышует!!!

ММ
МАМИНА МАМА

У ВОЛІВЦИ НИГДА НЕ БИЛО МАВЙДАНУ І НЕ БУДЕ, А ПОПЕЛИЧ ЗЛОДІЙ І ЗА НЬОГО ЗБИРАЮТСЯ ХИБА ЗЛОДІЇ, А ДРУГИМ ЛЮДЬОМ ПОХУЙ. ВІДНІС ГРОШІ ТА ВСЬ ЗАЄБІСЬ

Й
йопересете

Як запевняють у люстраційному комітеті, цей чоловік був активним учасником подій Євромайдану, і на його підтримку, начебто, у Воловці вже навіть почав збиратися міні-Майдан... ВСЬО БРЕХНЯ!!!!ніякі міні-майдани не збиралися,активним він лише був учасником на дивані...*СЛАВА* люстраційному комітету...нема правди

+
+13

Шановна редакція Мукачево нет, звідки Ваша редакція бере інфрормацію, з який джерел, "бабка казала" що Попелич наближена людина Мирослава Щербея, якшо можна.....

+
+13

А заява Панасовича на Попелича у міліцію була? Звідки такі факти що його побив Попелич,бо казав Панасович шо то навірно Попелич, бо він так думає...... перестаньте заниматися дурнею, і писати різну брехню.

+
+12

Попелич бандюк, металолом краде, а після виборів мера Воловця, як програв та побив Панасовича, законно вибраного, шо тот у лікарні лежав!!! Такий то люстраційний комітет як я льотчик, хотя мені як льотчику нико копійки не дав!!!

М
марія

но се цирк на дроті, бути в фракції депутатів ПР, то не означає, що бути членом ПР. А що гірше, був у прошлій банді, уже тоді розкладав яйця у два кошики, робив собі запасний варіант, а зараз кажуть, то так мало бути. Я собі думаю морже тоже створити свій блятський комітет і помалу капусту стригти на таких клієнтах.

ЛЛ
Люстратор люстраторів

Дддааа...Майже зашелестів Попелич і ГЛК УТОЧНИВ.

Читайте також