Неофіційно: На Ілдіку Орос можуть відкрити кримінальне провадження

4
9

Про такий перебіг подій Mukachevo.net повідомили джерела у правоохоронних органах.

За неофіційною інформацією нашої редакції депутату Закарпатської облради та ректорці Закарпатського угорського інституту імені Ференца Ракоці ІІ Ілдіці Орос інкримінують порушення закону по статті 161 частини 1 Карного Кодексу України. А це Порушення рівноправності громадян залежно від їх расової, національної належності або ставлення до релігії. При доведені вини за таке правопорушення існує і покарання у вигляді позбавлення волі від двох до п’яти років.

Нагадаємо, що нещодавно Ілдіку Орос було викликано до СБУ для пояснень її слів, сказаних 23 жовтня у Будапешті на урочистостях відзначення чергової річниці угорського повстання 1956 року. У тій промові Ілдіка Орос розповіла про фашистські методи, якими утискають угорців в Україні.

Також нагадаємо, що цього тижня на Закарпатті з'явився провокаційний бігборд з Ілдікою Орос та Геннадієм Москалем з написом "Подолаємо фашизм разом"

Коментарі

Ю
юрист

А те, що в Україні Карного кодексу нема, то нічого, головне джерела

J
joska

А коли відкриють крімінальне провадження проти Вілкула, Шуфрича та ще багато сепаратистів які при владі в Україні! Найшли до кого ся приціпити ,болвани. Довідкриваєтеся що і проти України почнуть санкції вішати!

:
:::

Ільдіко - браво, її в президенти!

Ш
Шоні

Ты не “Небайдужий”,ты заперевальний €банутий!

У
укроп

методы бандитские: сначала провокация, затем силовое давление, а потом обвинение в агрессии

П
порохобот

кучму геть!

Н
Небайдужий

Цю сепарку давно посадити треба і брензовича з нею. І тоді угорці і українці далі будуть жити в миру і злагоді .

Х
Ханига

Давно пора.

М
Модяр

+

Читайте також