Неофіційно: в зоні АТО загинуло ще 2 бійці 128 бригади. Один з них - мукачівець

9
26

Про це інформують волонтери з посиланням на військових бригади.

За попередньою інформацією, озвученою Людмилою Бандурчак, у результаті обстрілів в районі Станиці Луганської, де зараз перебуває 128 бригада, загинуло 2 бійців бригади. Один з них мукачівець. Як уточнює журналіст Вікторія Росул, це старший прапорщик Павлюк.

Спершу було повідомлення про 3-х загиблих, але наразі підтверджується загибель 2-х бійців.

Редакція Mukachevo.net намагається отримати офіційне підтвердження, уточнення чи спростування у керівництві бригади.

Mukachevo.net

Коментарі

В
Віта

Олександр ПАВЛЮК НАШ ГЕРОЙ! ВІЧНА ТОБІ ПАМ'ЯТЬ!

Е
Елене

Елена ужастная.вы забыли где границы?иль вы амеров ввиду имели.

Е
Елена

Какое они имели право прийти на чужую землю и убивать наших ребят? Наши пацаны защищают свою родину от оккупантов россиян-фашистов!!! Ненавижу!

Е
Елена

Вечная память герою Сашке Павлюку!!!! Настоящий парень был! Очень жаль.....

СВ
С Востока

Не поленитесь зайдите через гугл http://ok.ru/video/29255141992

В
Вопрос

Ко замутив єврогеймайдаун - РФ вать США?

ДК
для керекеш

То ти Толiк?!! Впізнаю тебе, тролятино мерзка. Помінявись нік, бо вже всі тебе посилали нах? Но тай ще раз, підерасе довбанутий, посилаємо тебе в еротичну подорож! Лічися далі в дурдомі, та не появляйся між людьми, поки не вилічишся.

ГП
гецко пуй

Ізясь туй хворий народний премєр под разними ніками воду із москви баламутить.Войну туй хоче.

М
місько

•1561 год – Английский дипломат Энтони Дженкинсон о шапке Мономаха - увидев "корону" Ивана IV, надевшего ее во время празднества крещения в январе 1558 года - сказал о ней как «корона... по татарской моде»! Сама корона находится под вопросом, так называемая шапка Мономаха была продуктом производства Центральной Азии и не имеет никакой связи с Константином Мономахосом, Владимиром Мономахом и даже Юрием Долгоруким (суздальским уроженцем). Наиболее раннее упоминание о ней (татарской папахе) следует с 1341 года в Завещании Ивана Калиты (татарина), где она называется как "шапка золотая"... (Anthony Jenkinson, The Voyage to Russiae Moscoviae et Tartariae 1561).

ПМ
Пушечне мясо

У такій війні досвід ні дочого, якщо ти стоїш як пристріляна мішень, не маєш права відповідати, бо наказу нема. Порошенку потрібне пушечне мясодля договорняків.

К
керекеш

Йшов 1721 рік царь московський Петрушка Перший (Петро I)видає указ: "отныне Московия - это Россия, а московины теперь будут называться русскими и никак иначе"

К
Керекешу

Типирь прямий вопрос.колись бов послідній раз у РОсії?

К
керекеш

Я був у московії, країна 3-го світу нічим не краща за Україну. Хоча стільки гонору про богоізбраний народець... Я бачив московські села з кривими хатами а не панські будинки які їм понастроювали українці(бо самі не вміють). За Садовим Кільцем кінчається кацапстан.

К
Керекешу

Ти кіть хворякуватий а то і видко та не пиши.еден вопрос до тя!ти колись бов у кацапстані то есть у РОСІЇ?так шо рило позакривало тоди.раз там будь а пак пиши херню.дубрі! Обосралисьтеся више голови скачущої особенно тоті які іщи нигде не віділи Росію.такі ги ти нимавуть будущого бо они заболи прошлое.так шо ти засунь пороху свій язик у гузицю а очкарику зроби так оби му очки упали.

К
керекеш

І чому ти кацапів руськими називаєш? Руські - це українці та білоруси, а кацапи нащадки фіно-татарських племен (ерзя, меря, мурома) завойованих князями київськими

К
керекеш

Ватні критини всіх лякають гамениканцями а тим часом підтримка НАТО серед українців зросла до рекордних 62%.

К
керекеш

Звісно ти проти кацапів нічого немаєш вони ж твої пани, або ж ти і сам смердячий кацапський приблуда.

К
керекеш

ГАмерика створила проблеми на границі з кацапстаном? Тобто гамерика анексувала крим вивезла минулу злодійську владу в кацапію, а потім запустила диверсанта Гіркіна(полковника фсб) на донеччину. Припини

Д1
До 14.26

Я лічно нич проти руських не маву.ти позирай оби ти американиць чоботов двирі не одкривав

Д1
для 14:26

А ти ковдоше нужен кацапам?Тебе нико не буде годувати на халяву. Так і загнешся, обернутий в український прапор. Україна злита, тому що нахер вже нікому не нужна. Америка достигла свої цілі-зробила проблему на границі у русаків. Готовся до землі-як і завіщав великий революціонер, по сумітництву даун, Кличко.

R
rem

Україна спокійно може створити боєздатну армію: в нас 600-650 тис. силовиків у державі. Достатньо 170-200 тис. залучити до лав ЗСУ (фактично - перекваліфікувати). Але існують таємні міланські домовленості Порошенка-Путіна, згідно яких буде імітуватись протистояння, а насправді поступово буде "зливатись" територія України агресору, як це було в Іловайську, Дебальцево та інших місцях. Таємні міланські домовленості - це Мюнхен 38, який благословили РФ і США. Тому не слід очікувати від Порошенка розбудови професійної армії - ціль в нього протилежна. Тому і не дивно, що в 6-й хвилі мобілізації на фронт "загрібають" взагалі зелених у військовій справі людей, а водночас спезназівцям спокійно дозволяють виїжжати на спецмісії в Лівію та інші неспокійні місця планети.

100% мудаку

Допустим, якщо всіх майданутих перевішати, то це буде означати проіграш у війні. Тоді кацапи прийлуть і до тебе домів? Ти згоден на такий сценарій?

200% факт

Найкращий спосіб відкосити від армії - записатись в добровольчий батальйон!

100% факт

Як перевішаєме бидло майданне, то і війна закінчиться.

R
rem

Тим хто не служив раніше в армії - краще тікати від 6-ї хвилі мобілізації: без досвіду служби в армії ніяка там місячна підготовка вам не поможе (новичка на справжню війну треба готувати не менше 1-го року) - ви там будете пушечне мясо і трупів буде на порядок більше. Наївно надіятись на мир - ми стоїмо тільки на порозі масштабної війни. І чим більше буде погіршуватись соціально-економічна ситуація в РФ, Лугандоні і Криму, тим ближчим буде момент початку повномасштабних бойових дій на Сході.

І
Іван

Порошенко аби горів не в пеклі, а в реальності! Разом із усією твоєю родиною до 3 коліна! Проклинаю!

Читайте також