Неофіційно: за кермом джипу Toyota, який збив велосипедиста під Береговом, був депутат від «Відродження»

6
4

Про це інформують джерела Mukachevo.net у правоохоронних органах Берегова, які мали змогу ознайомитися з справою.

За офіційною інформацією закарпатської поліції, аварія сталася 2 травня в селі Яноші, що під Береговом:

– Як з’ясувала слідчо-оперативна група, дорожньо-транспортна пригода сталася близько 22:00 год. по вулиці Головній. За попередніми даними, водій автомобіля «Toyota Land Cruiser» наїхав на велосипедиста і втік з місця пригоди. Внаслідок ДТП потерпілий, 57-річний мешканець райцентру,  отримав численні травми і на даний час знаходиться в лікарні, – йдеться у повідомленні поліції.

Правоохоронці також інформують, що встановили особу чоловіка, підозрюваного в скоєнні наїзду, і ним виявився 44-річний мешканець Берегова.

За інформацією наших джерел у місцевій поліції, цим підозрюваним є депутат Берегівської міськради від партії Відродження Микола Якимець.

Як йдеться у офіційному релізі поліції, за фактом ДТП розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України, а це порушення правил безпеки дорожнього руху.

Коментарі

РК
Руді к Питю

Якимец 1974 год рождение....имеет джип тойоту... 2018 минус 1974 остаеться 44. А збил велосепедиста 44 летний водител. Очень много совпадаеться.

А
Антон

Місто мале, то всі знали б. Чутки йшли, що то його машина, але казали, що за кермом був не він. Ну це у городі такі чутки ходять, а як то насправді. Треба питати у потерпілого, якшо він ще не помер. Ну і погоджуюсь, що можна було б фото від правоохоронців.

Р
Руді

Почему милиция пишет, что нашла машину, а фото машини нет? Что скривает милиция? Зачем тогда писать что нашли, если нема фото от официальной сторони....Говорит дурницу Питю не надо....Пускай фотку покажет милиция...машини...от тогда будет все понятно, а милиция всегда только то ставит на сайт что им вигодно

Р
Руді

А никто официально не кажет, потому что милиция куплена давно. Они все так тихо делаут...

Читайте також