Неподалік Мукачева автівка, уникаючи зіткнення, перекинулась на дах. Водій шукає свідків (ФОТО)

6
9

29 жовтня, близько 15:00 години до правоохоронців надійшло повідомлення про ДТП у селі Ключарки. Тут перекинулась автівка марки ВАЗ 2110.

Як розповіли Mukachevo.net у головному управлінні національної поліції Закарпаття, на місце виїхала група реагування патрульної поліції. Жінка-водій, мешканка Мукачева яка керувала автівкою розповіла правоохоронцям, що виїжджаючи з заправки намагаючись уникнути зіткнення з іншим автом різко звернула вліво та перекинулась у кювет.

Буде складено адміністративний протокол за статтею 124, тобто порушення правил дорожнього руху. Обставини наразі з'ясовуються.

Сама ж жінка розповіла про інцидент у соціальній мережі Фейсбук та закликала свідків аварії зголоситись.

— 29 жовтня в 14.45 по дорозі Мукачево- Ключарки, з автомийки вилетів на зустрічну смугу і зніс в кювет мою машину, в якій я їхала з малолітньою дочкою. Мою машину розвернуло на 180 градусів і перекинуло на дах, ми дивом залишилися живі завдяки людям, які підбігли і перевернули машину і тільки так ми змогли вибратися і не загинути ... А винуватець навіть не зупинився.

На жаль номерів його машини ніхто не запам'ятав і точної моделі сказати ніхто не зміг, так як він не мив машину через велику чергу, єдине що відомо - це джип (Hyundai або Honda) досить рідкісного кольору хакі, водій років 50-55. Не можу передати, що я пережила за цей короткий час і не можу зрозуміти, як ця "людина", бачачи, що машина перекинулася і невідомо чи є жертви, спокійно собі поїхав ... і не факт, що завтра він не повторить своїх "подвигів", але вже з більш сумними наслідками. Прошу Вас, може хто бачив таку машину або знає місце проживання, або якусь інформацію, допоможіть знайти і зупинити злочинця, - написала жінка.

Коментарі

М
Місний

Жіночко я би на місті вашого чоловіка од вас права і машину забрав, вам з дітинов пішком ходити треба, самі створили аварійну ситуацію і шукаете свідків. Вина його лише в тому шо не зупинився, а ваша на всі 100% за створення аварійної ситуаціїї і по 124 мали бо од вас права забрати

В
Водитель

Женщина успокойтесь, вы сама виновата, и не ищите виновных, водитель ехал по главной дороге, вы видимо выезжали, с второстепенной . с чего вы взяли , что водители те кто на главной должны думать за таких как вы, когда и откуда вам вздумается выехать. Вы выезжали должна были предусмотреть этот момен, согласно правилам. И то что ваша машина опрокинулась, это лишь из за вас самой, вы не справились с управлением, растерялись, испугались.

К
ккк

Реально аж зла не хватает какого вига с заправки со второстепенных улиц и так далее вылетают а потом на что то претендуют и кто то им виноват

1
123

Смотреть нужно по сторонам когда выезжаешь с заправки а не лететь из за таких другие страдают

М
мук

До відеоспостереження на шляхах ще далеко, а от відеореєстратор в автомобілі допоміг би...

Д“
До “до жіночки”

Ви повністю праві.Але ваша правда не в нашій країні. Недавно,на ринку,я їхав шукаючи місце паркування.З парковочного місця,виїзджає міцубісі і врізається в бампер мого авто.Поліція складає протоколи на обох,як винуватців і передає в суд.Викликав командира батальйону,приїхав і сказали,що вони не змінять рішення.Судя в шоці,рішення прийняти не може.Відправив в поліцію на доопрацювання.Ось такі реалії!

1
18,11

Має ся радовати життьови.Из пирибачінньом ВАЗ 2210 має подушки безпеки.

ДЖ
До жіночки

Жіночко перед тим, як виїжджати з заправки треба упевнитися чи нікому ви не заважаєте, а потім продовжити свій рух. А так, як я розумію з опису фактів, то жіночка зробила дану аварійну ситуацію...

П
Правдоруб

Зайвий ра підтверджує НЕОБХІДНІСТЬ встановлення на автошляхах камер ВІДЕОСПОСТЕРЕЖЕННЯ!!! Якби була на тому відрізку автошляху камера, то цюго ското можна було би ідентифікувати, а так на привеликий жаль сволота вже мабуть "зачухав" свою автівку у лівих кузовщикеів, яких розвелося як бліх на псові. Можна тільки співчувати жіночці,що скільки вона та дітинка натерпілися страхів поки летіли в шанс, слава Богові що живі.

Читайте також