Неповнолітній закарпатець сяде на 10 років за зґвалтування дівчини, якій було менше 14 років

5
5

З самого початку слідства хлопця тримали під вартою.

Як зазначає прокуратура Закарпаття, ще у вересні минулого року молодий хлопець згвалтував дівчину, яка ще не досягла 14 років. Випадок стався на території пасовища між населеними пунктами с. Осій і с. Білки.

Тоді, Mukachevo.net писало про те, що було відкрито провадження за ч. 4 ст. 152 КК України, тобто зґвалтування неповнолітньої, яка не досягла 14 років.

Так, Іршавський районний суд засудим закарпатця до 10 років ув'язнення, але вступ вироку в законну силу очікується, адже триває час на апеляційне оскарження.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Л
Лоці

Щось я не зрозумів... Прокуратура взяла хлопця під варту ще у вересні минулого року, чи це домашній арешт? якщо його тримали цей час під вартою... щось не доганяю.. педофілам дають 3-5 років, а неповнолітньому 10-15 де логіка? Я не прикриваю гвалтівника, покарання він має отримати але щось занадто сурове покарання для 15 річного.

Х
Художник

Чого не закривают романів. Там у один час родит баба, дочка і внучка. І дримбати то всьо може один микола. Чи не так?

У
Україна

А якби цей тип був співробітником одного з відомств правоохоронних органів (СБУ наприклад) , то взагалі б виправдав ГВАЛТІВНИКА і засудив "пасовисько" , на якому перебувала неповнолітня ..... так ,Маргітич(ко) ???

Р
Рікко

Мукачівський суд би не вбачав провини, мова б йшла про "інстиктивну реакцію на красу неповнолітньої дівчини".

А
Адвокат

Мукачівський суд би його виправдав- Они би войшли в положеніє

Читайте також