Неправильно припаркований Mercedes-Benz видав водія з наркотиками у Мукачеві (ФОТО)

13
12

Хлопець, до речі, вже притягався до відповідальності за подібні справи.

Про це інформує Патрульна поліція Ужгорода та Мукачева. 

- Вчора по обіді мукачівські полісмени помітили припаркований з порушенням Мерседес. Двоє чоловіків, які знаходилися поряд повідомили, що автівка належить їм. При перевірці документів патрульні з'ясували, що один з молодиків раніше притягався до відповідальності за незаконне зберігання наркотиків, - звітують у поліції.

У той час чоловіки почали помітно нервувати полісмени провели поверхневу перевірку. Причиною такої поведінки були виявлені у одного з молодиків пакети з марихуаною, вагою близько 10 гр. та світло-коричневою кристалічною речовиною, схожою на метамфетамін, вагою близько 1 граму. 

У Мукачеві, до речі, викрили наркопритон, який кришували полісмени

Коментарі

И
Ичі

І знову славнозвісний Паланок!

ДЗ
до зубная фея

Дуже похожий.По ходу він

ЗФ
зубная фея

Се не Кантик случайно????

ЧП
Чоткий Паца з Мукачева

Ей,йопти!!Де то СБУ???Селфіки????Шо за грязь???Сто (100) раз тут писали наркота в вариші Блюка і Пашкуляка!!!Роблять її в Станові!!Чого немає ніяких двіженій в цій ситуації???Апараток по городу мільйон!!!!За"Б@ли!!!!робыть шось!!!!

І
Іван

Фамілію в студію, треба сих неробів бариг пи*дити де лем видиш, бо се уже виходить за грань!

Ч
Чорій

Та чого він не сидить? Якшо вже мав приводи за наркотики.

В
в

всі як один: ташка через плече ,капішон , і тупий взгляд і розговор

М
мда

Видел вчера это задержание. Все происходило возле вокзала. Так на пассажиров и водителя посмотришь - сразу видно что наркоши.

П
пітьо

а "поверхневий огляд" то як? як мош при такому огляді замітити 1 грамову таблетку? чи їм мош кіть я неправильно запаркував мене шмонати?

М
Мукачівець

Наркота бізнес блюка, по. сумісництво народний депутат

ДМ
До мукачівця

Базара ноль є много кепкарівкапішонових но усіх не приобщай бо і норм люди так одежду і аксесуари носять Керпічі прибережи на свою баламутну копоню,бо не туда сіпнешся та не встигнеш петлянути ти берегпопутаний

М
мукачівець

опять чmo в балахоні на тупій башці..як видиш кепку з балахоном на довбешці,мож нараз тріснути кірпічом,стопудово гамани гавняні якісь

Читайте також