Непристойна поведінка: У Словаччині міністр, після хуліганства в ресторані, подав у відставку

14
12

Міністр з питань довкілля Словаччини Ласло Солімош не чекав реакції від керівництва, а одразу ж після інциденту подав у відставку.

Як повідомляють словацькі ЗМІ міністр Ласло Солімош разом із своїм братом вчинив бійку у ресторані китайської їжі в Братиславі. Поліція одразу ж затримала розбійників, але на ранок вже обидвох відпустили виписавши їм чималий штраф.

Міністр Ласло Солімош одразу ж подав у відставку, а також звернувся до власників ресторану та його відвідувачів: "Я попрошу вибачення перед тими, хто постраждав від моєї поведінки. Я готовий взяти на себе відповідальність за свій провал. Я іду у відставку", - сказав він журналіста

Також словацькі ЗМІ повідомляють, що ексмінітр вчинив бійку у стані алкогольного сп’яніння. Солімош доводив усім, що він міністр довкілля і вимагає до себе відповідної поваги.

В результаті інциденту в ресторані були розбиті скляні двері, а одному працівнику закладу потрібна була госпіталізація. Також відомо, що нещодавно у сім’ї Солімош з’явилися проблеми, що і спричинило такий психічний розглад самого ексміністра.

Коментарі

S
Sk

Украине доСловакии дуже далеро по встому

ДК
До кацапського педераста 15:44

Ти тупа кацапська свиня ,ти кому тут розказуєш про сесер ,людям які жили і працювали в цій помийній ямі? Сесер недокраїна постійного дефіциту ,брехні і корупції.Ти тварино за сесер чистив би за свиньми у свинарнику ,а не сидів би в інтернеті посеред білого дня.(Якби той інтернет був ).

Т
Троцькому

При всіх недоліках радянської влади, тодішня ситуація була в рази кращою і здоровішою, аніж тепер. В твою локшину можуть повірити або наївні люди, або підлітки. Про "кривавий тоталітарний режим" ми всі наслухались від майдаунської пропаганди. Краще порозмовляйте з людьми старшого покоління.

Т
Троцкій

Да уж, при комуніштах були святі люди. Де вони тепер? З'єдналися з лєніним?

О
Оцетак

Уявляю як наші міністри угорають над цими жебраками зі Словакії

С
Справедливому

При соціалістичній Чехословаччині таке в принципі було неможливим.

ДК
До кацапа справедливий 18:49

А ну свине ,бігом хрюкати ,що це не правда і провокація галичан.

КЗ
Каратель закарпуцьких під*р*сів.

Докотилося словачина до ручки ,міністр напився ,як справжній закарпуцький русун і розніс пів ресторану.Центровський ,приморожений звур і інші сраколизи ,як вам така Європа ,один в один як закарпутє.

ИК
Илья кива

Горжусь соседями

Т
Троцкій

Таке в Україні просто НЕМОЖЛИВЕ ! - що, напитися в ресторані, побити скло і п'яному качати права?

С
соросята

ну і лошара

С
Справедливий

Що скажеш ?! Відповідальність !!! Таке в Україні просто НЕМОЖЛИВЕ !

Читайте також