Непристойна пропозиція: 19-річна українка продала свою цноту 58-річному німцю (ФОТО)

338 33

Зупинилися на сумі в один мільйон триста тисяч євро.

Дев'ятнадцятирічна харків'янка, яка виставила свою цноту на аукціоні, продала її 58-річному жителю Німеччини за 1,3 млн євро. Як повідомили на сторінці "Daily Mail", початкова ставка була 100 тисяч євро.


 

До аукціону допускали далеко не всіх чоловіків – брати участь могли лише ті, чий статок перевищувало позначку в 10 млн євро. Також дівчина повинна була викласти крім фотографій довідку від лікаря, який підтвердив її цнотливість. Також зазначається, що дівчина проживає у США, де можна запропонувати таку послугу, яка відноситься до ескорту.


 

 

Коментарі

МР
мики русин

Мени так моя жона з свалявы казала писля вади:- я могла целку продати за 80 тисяч грн!!!( долар бов по вісім тоди) Пак розойшлисьмеся. Но не кончена была???

S
Sergey

Проститутка 2020 року) В наш час не новина і таке не вперше вже

А
Ааа

Та лохотрон це все)) читал в западных СМИ цена на самом деле на много меньше просто сайт так пиарит себя штоб превлеч дурочок)))

ДН
До нижнього

То йди полижи їй після німця ,той завафлений пиріжок.

ПМ
Правда матка

Вот вы обсираете обсуждаете а девуля с лимоном сидит, а ваша месячная зп ей буквально на обед

С
Сергей

Операции по восстановлению девственности очень просты и практикуются в Украине с конца 20 века, стоимость не более 1000 долларов. Поэтому подобного рода бизнес процветает давно. 58-летний извращенец с ума сошел.

ДН
До нижнього

Яка там целка ,в тої шмари вже і перемичка не раз рвана.

А
Андрій

Така страшна за що там давати 1.3кк)),подумаєш целка і?))

ДН
До нижнього

300 гривень задорого.Ну хіба ще в писок дати.

К
Коля)))

Я би дав 300 гривень запіхнути в ту дупу велику!!!??????

Т
Троцкій

Замість дати по зубах запроси дівчину на каву-морозиво, подаруй букет. Скажи любиться тобі, лиш кинь курити. Ефект тебе здивує.

П
правда

Цнота коштуе дорого(я не маю на увазі гроші) нажаль Більшість дівчат не бережуть іі для коханого чоловіка, а віддають задарма. похапцем десь в підізді або під кущем. Ото справжня БІДА нашого суспільства-МОРАЛЬ, вірніше іі відсутність. Чого варті тільки молоді продавчині, які стоять під магазином з кавою та цигаркою!!!! Готові до вжитку.Противно дивитися. Хочеться підійти і дати по зубах, щоб отямилися.

Т
Трололо

Да и волнует это только украинцев и может быть русских. Всем остальным странам на это глубоко насрать. Как и вам всем было бы, если бы это была бы, к примеру, полячка, немка, американка или кто либо ещё.

Т
Трололо

Да... То, что она продала свою девственность за 1.3 ляма евро вам покоя не даёт. Мол курва, шалава и т.д. И Украину позорит. А то, что в любом городе можна купить продажную "любовь" меньше, чем за 100$ это нормально? Спокойно вам жить с этим? Или прикинитесь шлангами, что, мол, знать ничего не знаете? Украину позорит? Да и вол По моему так, как наши политики страну позорят - ниодна проститутка не сможет. А девчёнка, пусть и бл*дь, зато теперь при деньгах. Что бы вы всё там не говорили.

М
Марія

У нас такое везде. За деньги многие продаются, только они считаются уважаемым людьми

Р
Роман

Ублюдки больные зачем вы эту дичь пиарите праститутку дешевую пока вы будете таких показывать они будут жить припеваючи и дети будут это хавать мол это нормально уроды журналисткие

ШМ
Шоні майдаун

А я Рему безплатно даю грати бо нихто не хочит мине говоріт шо гузица сильно стара і порвата. Тилько Питю Гецка розвівим на цігаретлі.

АА
Ай ай

Далаби вам баба стара міліон триста тисяч та не злізли би знеї до рана!!!!

С
Софія

Правильно, мозгів не має, то хоч цноту продасть!!! Позорище??

Р
ром

Кончалыга вонючая!ФУУУ!

Л
леон

Шалава продажная! в 19 лет выглядит на 40.........Позорит Украину Тварина!

Т
Троцкій

А де фото переможця конкурсу? Треба ще одну довідку ще для німця, чи бирує він на жону. Хоча коли гроші заплатить, то вже його проблеми. Може далі ще кому перепродасть, з надбавкою.

Й
Йовжко

Но што ся дідо зрадовав таків покупці... Ий, радости повні ґаті

ДШ
До Шонія

Шось ти продешевив

К
Курта

Дороговато конечно, может скидки будут

В
Вася

Довели людей...

М
Моріка

Ганьбила би ся

Ч
Чек

Гримассы "демократии", однако...

ТС
Тот самий

Цноту пошити як носки поштопати. Нефакт що у неї оригінальна. А целюліт ціну незбивало?

Ш
Шоні

Я курити хтів.

ПГ
Петро Гецко

Штось то май дорого. Шоні Мандаун продав ми свою дєвственність лем за фляшку паленки і щи дві пачки цігаретлів.

С
случайний

світ перевернувся

Г
Габовда

Шалава єнна

Читайте також