Нещасний випадок на Закарпатті: працівник облавтодору потрапив під трактор (ВІДЕО)

10
2

Нещасний випадок під час проведення дорожніх робіт стався сьогодні зранку поблизу транспортного кола між селами Дравці та Баранинці.

Журналісти 21 каналу розповідають, одного з працівників облавтодору, який виконував ремонт дороги, затягнуло під трактор.

За попередніми даними, водій спецтранспорту не встиг відреагувати і наїхав на свого колегу. 41-річний мешканець села Гайдош помер миттєво.

Правоохоронці кажуть, у ситуації вбачаються ознаки злочину, аргументовані частиною 2 статті 271 Кримінального кодексу України (Порушення вимог законодавства про охорону праці, якщо воно спричинило загибель людей або інші тяжкі наслідки). Санкція статті передбачає покарання у вигляді виправних робіт на строк до двох років або обмеження волі на строк до п'яти років, або позбавлення волі на строк до семи років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до двох років або без такого. 

Більше у сюжеті:

Дивіться також: Крадіжка з погонею в Ужгороді: Тікаючи на Audi від поліцейських злочинець влаштував ДТП та зник 

Коментарі

І
Ім'я

Нема такого села як Дравці вже років 40.

ПД
правдоруб до редакції

цитую вашу писанину "Журналісти 21 каналу розповідають, одного з працівників облавтодору, який виконував ремонт дороги, затягнуло під трактор"....ЩО "ЗАГИНУЛО" - ????

Читайте також