Нетверезий закарпатець дебоширив у потязі

5
5

Правопорушення трапилося на території обслуговування Управління МВС України на Львівської залізниці 15.01.2013.

В пасажирському поїзді сполученням «Львів – Солотвино», 37- річний житель Закарпатської області перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння порушував громадський порядок у вагоні.

Коментарі

В
вуйко

Ветер 15.01.2013 16:03 | IP: 31.43.254.xxx А я всегда говорил что это БЫДЛО.Люди с городов еще как то цивилизованы у на с а с дебрей......хуже скота.Только позорят нас в Украине и Европе.И можете на меня тут гнать кто не согласен но это так и есть. Як не дивно, але ти правий москалику!

В
Ветер

А я всегда говорил что это БЫДЛО.Люди с городов еще как то цивилизованы у на с а с дебрей......хуже скота.Только позорят нас в Украине и Европе.И можете на меня тут гнать кто не согласен но это так и есть.

Ч
Читачка

222, повністю згідна! Нещодавно їздила потягом Київ-Ужгород. То наші закарпатці так п’янствували, воняли і шуміли у вагоні, що мені довелося проситися на нічліг до провідниці!

2
222

скільки не їжджу в поїздах на навчання уже багато років...завжди наші закарпатські ..особливо з сіл понапиваються і дебоширять..не можуть себе нормально вести

В
вова

ознайомився з правилами поведінки на сайті- і писати нема про що

Читайте також