Невакцинованих медиків, чиновників та комунальників з 31 січня залишать без зарплати

7
23

31 січня в Україні набуває чинності наказ Міністерства охорони здоров’я, який розширив перелік організацій, представники яких підлягають обов'язковій вакцинації проти COVID-19.

В МОЗ наголошують, що працівники органів місцевого самоврядування, медики та комунальники, які не отримають принаймні одну дозу вакцини проти COVID-19 до 31 січня, будуть відсторонені від роботи без збереження заробітної плати.

Зазначимо, що згідно з наказом, до списку тих, хто підлягає обов’язковій вакцинації проти COVID-19 на період дії карантину, встановленого Кабінетом міністрів, з метою запобігання поширенню коронавірусної хвороби, додаються працівники: органів місцевого самоврядування; закладів охорони здоров’я державної та комунальної форм власності; комунальних підприємств, установ та організацій.

Ця вимога не стосується людей, які мають абсолютні протипоказання до щеплень від коронавірусної хвороби та медичний висновок на підтвердження цього, нагадують також у відомстві.

В Україні щеплення від COVID-19 вже є обов’язковими для працівників центральних органів виконавчої влади та їхніх територіальних органів; місцевих державних адміністрацій та їхніх структурних підрозділів; закладів освіти всіх рівнів та форм власності, підприємств, установ та організацій, включених до Переліку об'єктів державної власності, що мають стратегічне значення для економіки і безпеки держави.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

АГ
акушер гінеколог

уся Європа і Штати вакцинуються, а мукачівські знатоки мають свою думку, читайте і далі астрологію і позирайте tic tok.....

М
Мукачівець

А ще в кримінальних новинах по ТБ повідомили , що розшукується буйний психопат з викраденим смартфоном , який робить набіги на сайт mukachevo.net під прізвиськами Мукачівець , Мукачево , РУСИН , Агностик , До нижнього допису , Справедливий , Мадяриско , Й0бнувсьписком .

У
Україна

Греція не визнає вакцинованими тих , хто отримав дві вакцини . Ось вам . Греція починає вакцинувати ЧЕТВЕРТОЮ дозою .

М
Мукачівець

Сьогодні по ТБ одна доктор медичних наук повідомила , що перші дві вакцини (експериментальні) не дали ефекту , а 81 - 94 % з вже вакцинованих захворіли на штам "Омікрон" . Чому так ? Виясняють . Мабуть імунна система дає збій . Вітаю всіх уколотих екпериментальних добровольців і безхребетних , безвольних бюджетників. Помалу відійдете .... у кіритиш , в Підгороді .

В
ваньо

диба биба йоу боу лем пак сяк вем пак ищи вем дідо ділдо в ня на лбу нич не знаю стовп ї6у

Б
Бустер

ці вакциновані овощі вообще з катушок злетіли, позирай шо тут устроїли, уколіть ім нараз 10 доз оби ім був спокій- марги вакциновані

Т
Тютка

Най би депутаты собі укололи хоть єдну дозу або най їх нахер виженуть і лишать без зарплаты а й відсторонять від корыта тоесть роботы. Чому їм мош не вакцинуватися? Не думалисьте?

В
ваньо

айбо такий слухняний рабський скот як диби і хуятові не проти і кожен день колотися, за Україну, марги кончені ряжені поцреотичні

В
ваньо

суди масово посилають всі ці накази сьої конченої недодержави

В
Вуйко

тільки dolboyobi проти вакцинації

Г
гейтц

Баранів на овценацію ушитким стадом!

Р
Ромаріо

до Рем Відсмокчи мою пуцлик ,придурку))...

Р
Рем

Повний штиль з ковідом останні 1-1.5 місяці: чесно кажучи, вже думав, що ковід зник із природи і став простим ГРВІ - а тут влада і світова закуліса знову починає експлуатувати цю піар-тему. Світ з 2019 року перетворився просто - на дурдом.

R
R

Я проти вакцин.

ІВ
Іван Васильович

Давно пора..Як не доходить..

В
ворюга

В США и Франции уже разрешают работать врачам с легкими формами Ковид 19 , а у Нас запрещают ходить на работу не вакцинированным, смешно)))) Хотя с другой стороны я бы предлагал всем медикам уйти в отпуск и посмотреть что будет )))) Как говорил Воланд : ,, Сами прийдут и сами попросят,, Но наши врачи, как были рабами с совка (хотя вопрос еще; когда лучше было) так и останутся и это печально((((

S
stefan

Гнати антиваксів у три шиї!

Л
Лида

Я хочу щоб мени дали три дози сразу. Обим бировала

П
П

Правильно. А як щи по другому?!

S
stefan

Медики не вакциновані ??? А нас агітують за вакцинацію.

Х
Хриньтьо

Привяжіт до дерева ту худобу тай коліт

К
Клоуни

А потім суди все відмінять, повернуть заьрплати і ще й компенсації і все це за бюджетні кошти

П
Правда

В судах это дерьмо все отменят!

Читайте також