Невідомі відправили 21-річного ужгородця у реанімацію

8
0

Днями до чергової частини Ужгородського міськвідділу міліції по спецлінії «102» надійшло повідомлення від чергового лікаря Ужгородської міської клінічної лікарні про те, що до них бригадою швидкої допомоги з місця проживання доставлено 21-річного Василя з тілесними ушкодженнями.

При огляді молодика лікарі встановили в нього алкогольне сп'яніння, закриту черепно-мозкова травму, струс головного мозку, перелом кісток носа, проникаюче поранення живота та правої пахової ділянки – можливо, від пневматичної зброї.

Під час розмови з міліціонерами мама потерпілого повідомила, що її син повернувся додому близько 5.30 ранку на таксі, в стані сильного алкогольного сп'яніння, з явними тілесними ушкодженнями. Побачивши стан сина, мати відразу викликала швидку допомогу.

Наразі молодик знаходиться в реанімаційному відділенні Ужгородської міської клінічної лікарні. Правоохоронці встановлюють обставини отримання потерпілим тілесних ушкоджень.

По даному факту слідчим відділом ужгородської міліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження), санкцією якої передбачено позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років. Триває слідство, пише СЗГ УМВС України в Закарпатській області.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також