Невідомі вкрали від ужгородця барсетку з грошима прямо з його Daewoo

8
1

При цьому, пограбування трапилось у Мукачеві.

Скільки міліція не застерігає громадян, аби не залишали в салоні своїх машин гроші й цінні речі, а люди й далі безпечні. Як наслідок, стають жертвами злодіїв.

От і 29-річний житель м.Ужгорода, приїхавши у справах до Мукачева, припаркував свій автомобіль «Дейво-Ланос» на вулиці Мукачева, а сам пішов у справах. Коли ж повернувся за годину, то виявив, що в машині побували непрохані гості.

Невідомий зловмисник проник у салон, відсканувавши за допомогою спеціального сканера код захисної сигналізації. Поживою злодія стала барсетка з документами й грошима в сумі 11200 гривень.

Крадія розшукує міліція. 

СЗГ УМВС України в Закарпатській області

Коментарі

В
Віталій

У 2006 році мабуть я перший на Закарпатті держав такий сканер в руках. Заїхав до мене додому цімбор на шкоді. Упав у нього брелок в унітаз, не замітив, точніше замітив але було пізно:) Ніхто не міг допомогти, сів я в інтернет та давай читати, заказали плату, самі зібрали та давай тестувати. Працює на відмінно! Була проблема що сканер сканує, а що сканувати якщо брелка нема? І тут цімбор вспоминає що в нього сигналка модна (2006 рік) якщо включити сирену то машина зв'язується з брелком. Якимось чином сканер зловив сигнал, перебрав кучу кодів та відкрив машину. Після того тиждень бухали:) Діло в тому що тепер такі сканери може виготовити навіть школота... у нас машини більшість з стандартним відкриванням дверима йдуть, тобто на кнопку з заводу. ПОПЕРЕДЖАЮ! Всі сканери є не законними, їхнє виготовлення та використання карається позбавленням волі. Наш сканер був знищенний на другий день, було страшно. Інструкція не збереглася. Машину свою закриваю просто на ключ:)

Читайте також