Невідомий з ножем напав на закарпатця у темряві та порізав йому лице

7
11

Випадок стався вчора, близько 21:00 години в селі Кобилецька поляна.

У КНП "Закарпатський центр екстреної меддопомоги" розповідають, до швидкої допомоги звернулась мати потерпілого. Вона розповіла, її син вийшов на пару хвилин у сусідній магазин, але його перестрів на першому поверсі невідомий з ножем і пошматував обличчя…

На місце за 2 хвилини прибула бригада у складі фельдшера Оксани Гусар та водій Ярослав Тимчак.

"Фельдшер миттєво оглянула потерпілого: порізи глибокі, велика крововтрата, тиск – критично низький. Медик наклала асептичні пов'язки, знеболила пацієнта, підключила в обидві руки розчини і разом з водієм транспортувала до Рахівської РЛ", - йдеться у повідомленні.

Дорогою пацієнта стабілізували, у 39-річного чоловіка вдалося підняти тиск, однак через масивну кровоовтрату його стан був важкий. Зараз чоловік перебуває у реанімаційному відділенні.

Правоохороні органи займаються розстеженням та встановленням всіх обставин цієї справи.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

С
спостерігачови

поспостерігай за собов, бо гаті тти уже зилині од жовчи мацкальської??

З
завидовець

ще вам зброю дебілам дай

П
пітьо

"до Правди" - підтримую. Нелегальної зброї у злочинців повно - буде ще більше. А законослухняний громадянин має право мати лише ВДОМА гладкоствольну МИСЛИВСЬКУ рушницю. На вулицю її виносити можна лише якщо ідеш на ЗАКОННЕ полювання. Коротко-ствольну ( Пістолет) мають право мати ЛИШЕ "слуги народу". Про відповідний "Закон про зброю" вже давно ГОВОРЯТЬ ті, хто вже її має.

ДЗ
До закарпатця

Найбільший гріх - це сліпа тупість, бо вона не дозволяє виявити проблему і почати її вирішувати.

З
Закарпатець

До "до 23.47 27.11.2022 01:03" саме таке, як ти LайNо не повинно жити в НАШІЙ УКРАЇНІ!!!

Ч
Чупакабра

Треба влаштувати засідку

ДП
до Правди

Правда, до чого тут розвал країни?!!! Наріки, алкоголіки, злодії, нероби та неадеквати існували і існують при всіх владах і в усіх державах. От тільки наші громадяни беззахисні перед такими чортами. Давно вже пора дати дозвіл на зброю вогнепальну. До кожного темного під'їзда поліцейского не поставиш... Треба себе самим захищати.

C
Criminalist

До рахивчанина!!Можливо !!??!Але "неадекват"все ривно остаеся неадекватном!!!И може ще когось спутати!!?

Р
рахівчанин

До Criminalist. А що ще не спіймали???! Люди кажуть, що цей неадекват поплутав в темряві жертву. Хотів родича "приголубити", а тут випадково цей чоловік трапився... От непоталанило небозі.

C
Criminalist

То малий Чикотиллло---нанюханый!!!Трреба "ловити" Чорта!!!!

Е
Електрик

Дуже небезпечно зараз в темряві без фонариків ходити. Світло на лоб треба вішати - і руки і вільні, і ноги на зламиш, і бачиш хто на тебе чатує.

Читайте також