Невтішні новини: у Кошице привезли мобільний морг, кількість померлих зросла вдвічі (ФОТО)

15
16

У словацьке місто Кошице привезли перший пересувний морг-рефрижератор, адже стаціонарні морги у лікарнях переповнені.

Причиною стало різке зростання кількості смертей, зафіксованих в лікарні імені Л. Пастера (UNLP) в Кошице в результаті пандемії.

Близько 90 пацієнтів із діагнозом Covid-19 щодня звертаються за допомогою до лікарів. На даний час госпіталізовано 320 людей, 50 з яких перебувають у важкому стані.

"Якщо в грудні у нас було 467 госпіталізованих пацієнтів із Covid-19, у січні стало вже 899, що майже вдвічі більше. За перші два тижні лютого ми прийняли стільки ж пацієнтів, скільки за цілий грудень ", - заявила прес-секретар лікарні Моніка Кришкова.

Ситуація погіршується також з урахуванням кількості смертельних випадків - кількість смертей також подвоїлася.

"Відбулося збільшення вдвічі. Якщо в грудні у лікарні зафіксували 103 фатальних випадків, то в січні - 207", - додала Кришкова.

За словами Міхала Палковича, директора секції судової медицини невтішна ситуація дуже різко почала змінюватися з листопада.

"Кількість смертей постійно зростає. У лікарні є власні холодильні зони, які наразі зайняті на 100 відсотків. Тож нам довелося піти на такий крок ", - повідомив Палкович.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

ДМ
До май дауна

Айно ? Іююуй !

М
майдаун

не брешіть! Не є віруса, не є нич такого! Я бов на гіді він не пустує! То зговор госдепа-сороса із зовнішньокерованим кийовом! Вообще, віру у віруси (похожі слова, совпаденіє?) придумали фармкомпанії, що держать 564 секретні лабораторії на Україні за ваші податки.

І
Іван

до нижнього..І то правда)

О
останньому

до 12:38

О
останньому

Ни спорь із ідіотами.

7
777

То не люди то цигани. Як і сбу

І
Іван

Пак комуніштув уже давно ниє у Франковську, та чого не перейменуєте на Станіслав?? до 777 . Цигане циганами, а за такі писульки може тя й Сбу за яйця узяти..Та й не по божому вто даже циган Аушвіцом пужати..і вто люди які би не боли..што ти зробили?? ачій у тя козу вкрали))

ДН
До нижнього допису

Станіслав - місто Австро -Угорської імперії... Як і Чернівці , до речі Лемберг (Львів) також.

ДН
до нижнього

Ів.Франківськ --це комуняцька назва миста. Дійсна назва Станіслав

ІП
Іван Пальо

Ну і нашто були сі понти із тестуванням усьої країни? Люди втратили страх і повилазили з хижів, вот і результат.

І
Іван

Івану нижньому. Не будеш читати та так і умреш дурньом).. завто сись сайт і є оби новості давати, а Кошіце вто нам май сусіди як Львов вать Франковськ.. Можеш засунути голову в пісок ги штраус,айбо вто ти не помуже як тя Ковід у задницю чпокне))..

ДН
До нижнього допису

В чомус є правда. Європецські цигани мають змогу їздити на заробітки в Британію , а звідти привозити нові віруси до себе в Словаччину , Австрію , Польщу , Угорщину , Румунію , Болгарію. Тим не менше , зверніть увагу на рівень ОСНАЩЕННЯ МЕДЗАКЛАДІВ і того ж моргу !!!! В нашому краї такого НЕМАЄ.

7
777

ЧОМУ невтішні? На циган не шкода й мобільний Аушвіц

Ц
Ціґань

НА йсів помойці мош про всьо писати, леш про няня нєт, бо буде жосткий бан

М
марія

ну реально, для чого такі новини писати.... і так всім страшно, ососбливо тим., хто зараз хворіє....Невже є бажання наганяти жах на закарпатців? Для чого? Ще плюс фото :( так, контрольний для хворіючих

І
Іван

Непишіть дурниці! Длячого людей залякуєте??

Читайте також