Незабаром мукачівці теж зможуть одружитись за добу

9
7

Про це повідомляє Мукачівська міська рада з посиланням на Головне територіальне управління юстиції у Закарпатській області.

Так, стало відомо, що Кабінетом Міністрів України прийнято розпорядження «Про внесення змін до пункту 1 розпорядження КМУ від 13.07.2016 №502», яким розширено перелік міст, де запроваджено пілотний проект щодо державної реєстрації шлюбу («Шлюб за добу»), зокрема до пілотного проекту включено і місто Мукачево.

Нагадаємо в Ужгороді вже діє дана програма. В рамках проекту «шлюб за добу» термін з моменту подачі заяви до реєстрації скорочується з 30 днів до 1 дня.

Коментарі

Г
гість

уточніть, який з багатьох

ДН
до нижньої оптимістки

то всі майже пройшли отримання паспортів за 3-4 місяці в паспортних участках Мукачева і тому такі довольні реформами, зокрема - сервісними центрами, де лим зато щоб не чекати в черзі по три місяці (записатися на паспорт) треба оплатити дві-три вартості закордонного паспорта (не краща ситуація і з виготовленням нових українських паспортів), так і тут буде. Оце реалії іх реформ, скоро люди проклянуть щи їх і внуків цих реформаторів.

ВД
Вікторія до 123, next.

З вітки стільки ненависті, злості, жовчу, агресіі, безкультурності? Так може писати тільки людина-невдаха, принижена долею. Так можна ж написати було: погана ідея, тому то і тому. Навіщо ви так поступаєте? ви ж за кожне слово відповісте перед Богом! Одна з головних місій людини на землі зробити її трохи кращою, а ви породжуєте багато ненависті і зла, скільки "пустих" непотрібних гріхів ви творете бже довго на цьому сайті.

М
Мішо

Це Українська перемога.

N
next

Теперь еще нужно Раде издать закон, чтобы дети за месяц рождались )) И тогда Китай у Украины отсосет!!! )))

1
123

Зробили б перелік, і де їх стріляти вже!!!! А поховать, ми поховаємо....

1
123

достыженыэ окраины

Читайте також