Незабаром у Мукачеві відкриється сучасний спортзал на 5 залів (ФОТО, ВІДЕО)

34
23

Наразі тривають останні приготування, і вже стартував попередній продаж акційних абонементів – 90 тренувань лише за 999 гривень.

Загальна площа спортзалу складає 550 квадратних метрів. З 5 залів 2 передбачені для групових занять: один для фітнесу з усім потрібним устаткуванням бренду Reebok, інший – зал для тренувань Spinning з спідбайками Fitex.

Усе обладнання – нове та сучасне топової лінійки (SportsArt Fitness та ін.) з захистами блоків, що унеможливлює травмування і додає зручності під час тренування. Загалом планується до 200 одиниць тренажерного устаткування.

Серед інших заявлених зручностей – сучасні чоловічі та жіночі роздягальні з душовими на різних поверхах, металеві шафи, професійна вентиляція, використання браслетів для фіксації часу занять, відтак нема потреби тримати при собі гаманець.

У спортзалі діятимуть знижки для студентів, працюватимуть сімейні абонементи, а також абонементи на певні проміжки часу та у форматі «безліміт» з додатковими бонусами.

Називатиметься спортивний зал, а точніше навіть спортивний комплекс Gym City Fitness Station. Працюватиме з 7 ранку до 22 вечора.

Розташований на вулиці Сеченова, 20, це неподалік росвигівського мосту між рестораном Міленіум та готелем Аметист.

Більше деталей про зал, як придбати абонемент та потрапити на офіційне відкриття, яке відбудеться вже за кілька днів, дізнавайтесь за номером +380992680808

А поки дивіться відео, як усе там облаштовано вже.

Коментарі

Ж
Жека

Супер!!!! Всі у зали!!! Нема різниці у який, чим більше, тим краще!!!!!!!!!!!!!

Н
Ням

а що включає в себе цей абонемент?

Х
Хаммер

А кто хамит? Только невежда может судить о чём либо не попробовав. Как о машинах - судить будет ли новая лучше не сев за баранку - это балабольство. Хотя этому учат наши политиканы - обещая всегда и всем что "завтра буде жити краще", вот только всё это балабольство ).

В
Вася

Интересно это от Вайпера ужгородского открывается...

1
12

Так Рібок це не погана фірма, та і на перший погляд зал не поганий, мож прийти позайматися!)

Х
Хаммеру

Не хамите, плиз! Понятия не имела ни про один, и про второй зал!Живу в центре, так что не знаю ни улицу Добролюбова, ни Димитрова.Если Вы в теме- то сообщите остальным, а не думайте, что все знают, где что строится и открывается.Для этого новости и существуют)

Ю
Юрко

На ДІмітрова буде зал гівно самі побачите, цей зал класс! Тимпаче там вже рік як роблять не як не дороблять)))) а спорядження там взагалі фуфло, біля Reebok близько не валялось!)))

І
Іван

Думаю Дімітров буде в 100 раз круче, там вроді тоже скоро відкриття

Х
Хаммер

Коментарии от "цифровых" 222, 333 итд - вы хоть так не палитесь ))). Строили оба объекта, или аффилированные к упомянутому залу в росвигово? Я лично разовый абон и там и там возьму а потом сказать смогу, что где лучше. А то как дети пиписьками меряетесь не имея понятия для чего они :D

B
Bambon

Переглянувши відео, можу сказати - сучасно, якісно і професійноі! Молодці! Чекаємо відкритя.

В
варяг

А где старое доброе железо? Порты для дрыщей!!!!!! Где тренера-прфесионалы ?,где достижения молодёжи?!!! Одно бабло!!!!!!!

2
222

Помилка.. на ДІмітрова біля говерли!!! Там буде шикарний зал

3
333

А що буде на добролюбова і коли?і де це добролюбова?)

2
222

ХЕРНЯ,..чекаємо відкриття на добролюбова

Б
Бокс

То у Чiкаго де був бар тет а тет

1
111

Це на місці де інкастатори приватбанку були?

В
Валерия

Дооолго ждалаааа! Наконец будет удобное качественное место для тренировок.

Д
Джексон

пуза гордість для мужика, а прес і в пед!ка есть))))

2
222

Не є в гуглю улиці сєчина

С
Смайл

Антарес и Аполло могут закрываться!?

С
Степан

Приємна новина! Новий зал, нові можливості

М
Мукачево

А мені лічно тепер не прийдеться їздити в Унгвар у Вайпер. Довольний як слон)))

?
??????

Супер, нарешті в Мукачеві !!!!

Читайте також