Незвичний турист на Закарпатті: заради кохання австрієць проїхав велосипедом від Харкова до Відня (ВІДЕО)

1
6

Австрієць Георг приїхав в Україну до дівчини, а по дорозі назад зупинився у велосадибі, що у Дубриничах, на Перечинщині.

Чоловік розповідає, що відкрити для себе Закарпаття - це була його мрія.

"До України мене привело кохання, але про це більше ні слова, щастя любить тишу. Спочатку я прилетів у Харків, а потім потягом до Києва та Львова. Звідти вже велосипедом до Закарпаття", - розповів іноземець.

Георг каже, що велосипед для нього це вже щось більше ніж засіб пересування.

Більше дивіться у короткому відео нижче, а незабаом очікуйте велике інтервю про єдину на Закарпатті велосадибу на Перечинщині.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

РА
Редакція, ау?

Дійсно, так вже пишіть, ош із Токіо їхав біціглями. То єнно. І так не відповідає написаному нижче, хоча, це вже нікого не дивує

Д
дідо

а аферист шандор з шавков дебілом ковальом гей-туризм би лем розвивали

Я
Я

От Харькова до Вены на велосипеде ??? Редакция опять прогоны устраивает!!!

ІВ
Іван Васильович

Нижньому подримбайкови)..Айбо ти видав свічки там держав, видав усім дівкам на Вкраїні)).. Ачій тобі ся там за перевалом иппен така ся енна попала)) Congratulations!!

Д
Дримбайко

Європейці ще дурніші за закарпатців на лярви. Хтось сказав (рекламні агенства) тому австріяку, що українські дівчата найкращі і він у то вірить. Якби знав, що кохана на європу у любому селі передримбалася з кожним контро бандитом, то не бов таким геройом.

ІВ
Іван Васильович

Рамантика)..Йсе уже великий прогресс як українським дівкам ся починавут любити закордонні принци на біцігльох, бо раньше їм подходили в основному лим на Мерседесах тай на БМВ))..

Читайте також