Незвичний волонтер: Угорський бізнесмен на Lamborghini допомагає хворим (ФОТО)

17
9

В Угорщині з'явився незвичний волонтер. Це бізнесмен на ім'я Іштван, який відвідує будинки престарілих та лікарні і привозить захисні маски, де їх в першу чергу не вистачає.

Але популярним він став не лише через благодійність. Увага багатьох людей прикута до його автомобіля - це бірюзовий Lamborghini Aventador, одна з найдорожчих моделей.

Виявилося, що Іштван народився в місті Дьйор і виріс там разом з мамою та двома братами у десятиповерховій панельці. Останні 9 років живе в Будапешті і нині має у столиці вже кілька підприємств.

"Мені завжди приємніше дарувати, ніж отримувати, тому я вирішив щось корисне зробити, коли розпочалася епідемія", - каже Іштван.

Він купив першу партію масок тоді, коли їх конче не вистачало в продавали дуже дорого, найчастіше через соціальні мережі.

Спочатку замовив п’ять тисяч штук, а потім ще одну партію. Тоді ж бізнесмен попросив долучитися своїх друзів та знайомих і вони разом купили вже 20.000 масок.

У перш чергу навідався до лікарні у рідному Дьйорі. Каже, що там йому врятували життя, коли у 40 років потрапив у заклад з важкою формою пневмонії. Два тижні лікарі боролися за його життя.

Тепер Іштван вирішив насамперед відвідувати будинки престарілих, адже вважає, що вони отримають менше допомоги. І просить повідомляти йому про потреби. Також бізнесмен регулярно допомагає притулкам для тварин в Угорщині та Словаччині, звідки родом його наречена.

Угорський благодійник каже, що намагався залишитися анонімним, але не міг уникнути уваги через свої автівки - чорний Bentley Continental та бірюзовий металік Lamborghini Aventador.

"Я був прихильником машин ще з дитинства. Завжди мав бажання мати саме такі. Я люблю дивитись на них, люблю їхній "голос", їх красу, навіть готовий занести їх у свою вітальню", - жартує Іштван. За його словами, слід не боятися йти до своєї мети, навіть якщо вона божевільна.

І сьогодні, коли його бізнес призупинився через коронавірус, він вірить, що все буде у нього добре.

Цього тижня Іштван вирішив розвести залишки масок у 18 будинків престарілих у Будапешті. Однак потрапив у неприємну історію - порушив правила дорожнього руху. Утім це його не зупинило, він продовжує свою благородну справу.



Коментарі

Г
Гість

Звати Papai Istvan. HIRMIXSzamvitel rendjenek megsertese gyanuja es koztartozasokkal kenyszertorolt cegek homalyositjak el a szajmaszkokat Lamborghinibol es Bentleybol osztogato vallalkozo jotekonykodasait

І
Інтуїція

Не вірю Я тобі , мадяре , не вірю . Ти робиш потрібні речі НА КАМЕРУ , як Балоги ....

ДБ
Дьюри бачи

Иштванка, раздавая маски ты забыл рассказать доверчивым читателям, что в Венгрии нет легального бизнеса дающего приход на такие авто) Поделись темой и мы на маски заработаем для пенсионеров;)

О
Оооо

Ламборджині? То шо за така машина?неуч

Г
Гукан

Наконец появились благодетели. До этого в больницах работали одни люмпены, которые развалили медицину и ненавидели пациентов. Нет денег - будь здоров. А тут кто шерсти клок, кто на мазерати десяток упаковок на камеру. Рыдаю от счастья.

ПБ
Поюща борода

Він под Владіка Русина косить тот тоже у благотворітельность подався, дає кульок із макаронами і знимать то на камеру

Д
доси

иштван бери бентли пой у контрабас...туй файны дывки маски не мусай, симпатичны.

В
Валера

До цього цей пост.

E
Ede

Ну да товарищи, правда не верится, что есть бизнесмены, которые украдут от своих и перепродают маски и есть бизнесмены, которые покупают и дарят своим такие же маски?!

Читайте також