Ні поїсти, ні у туалет сходити: жахливі умови на закарпатських пропускних пунтах (ВІДЕО)

16
9

Попри виділених європейськими партнерами 7,5 млн. євро, пункт пропуску розвалений, всюди сміття та тисняви.

Пункт пропуску "Ужгород - Вишнє Нємецьке" замість європейських умов, зустрічає гостей краю розвалинами.

Ні туалетів, ні закладів для харчування і тільки довжелезні черги. Замість сім смуг руху, на кордоні тільки дві.

Попри виділених європейськими партнерами 7,5 млн. євро, пункт пропуску розвалений, всюди сміття та тисняви. Прикордонники звинувачують підрядника, який взяв гроші за реконструкцію і зник.

Цього року Україна виділила 50 млн. грн. і ремонтні роботи зрушили з місця, проте ще потрібно близько 30 млн і коли завершать реконструкцію — не відомо.

Детальніше дивіться у сюжеті Фактів каналу ICTV:


Коментарі

Г
Голесо

Шо уже Вам кендерички не хватає при дорозі?!))) у мадярів тоже не рясніє бударами))на перших островах після границі,усе помідори росли,там люди ходили по всім параметрам)))Так я,із цімбором коли пересік границю,нараз сталисьме одоляти,за нами приіхали поліцаі мадярські,но та "голубиць" уже не спрячеш назад,думау поштрафууть,а блюстітелі порядка стали коло нас "здоілися"на поле...і поіхали)) Розумієте безплатним туалет не може боти,його кось мусить содержатикось має слідити за порядком і соответственно получати за то гроші...невже нікому інвестіровати,у "грязний"бізнес?!((((

В
Водило

Зато наші чиновники, починаючи з губернатора та закінчуючи дептатами усіх рівнів , то сила і крутизна. Які тачки у них , які хижі ??? І А яка жебрач чиновники на Мадярах,на Словаках, у румун ? Аж ганьба за них . Не вкрасти ,не посторожити не бірувуть. Отож Слава слава

Р
рок

А діла чого будари, бістро на туй території. Кить мадяри планують ото на Верецкому перевалови.

К
Кобальт

Чоловік? Уткель знаєш? А може це одна із тих хвойд затриманого таксиста, які мали віддатися за 2700 гривень?

1
123

Вилок, Лужанка, Ужгород, про що йде чи може іти мова дальше ?????

1
123

Це ви власно ви довели цю є...ну окраїну до такого стану, а потім нема туалетів ,,,,???? у нас держави нема ...ваш народ все може вкрасти, навіть того, що і не народилось ще, це жидівська держава з найтупішою нацією всього Світу !

ІГ
Інспектор Голубка )

Як це підрядник зник ???????????? Це був Коперфільд? ) Опублікуйте його особисті данні, адже він злочинець. То вам його принесуть в мішку прості люди які перетинають цей кордон. А то що кажуть ці клоуни "прикордонники" - нікого не цікавить.

1
123

Треба їхать в АТО, Черкаси,Суми, Донецьк а пертися в Європу коли в окраїні біда...

1
123

Це є візитна картка нашої сало окраїни !

Читайте також