Ні стида, ні совісті: На полі біля ГІДу в Мукачеві влаштували стихійне сміттєзвалише (ФОТО, ВІДЕО)

9
8

До редакції Мukachevo.net звернулися стурбовані мешканці міста, яким чи не щодня доводиться бачити та ходити практично серед сміттєзвалища, яке влаштували на полі біля ГІДу в Мукачеві.

За словами мукачівців, які працюють поряд, на місце, практично кожен день, приїжджають роми на возах та вивантажують сміття. Вони просто зупиняються будь де, швидко викидають сміття і тікають.

Такими темпами поле перетворюється на суцільний смітник. Містяни зазначають, що вже неодноразово зверталися у поліцію, але там кажуть, щоб викликали безпосередньо під час порушення, хоча роми тікають за 2-3 хвилини.

Ми попросили зняти для нас відео, як це відбувається, і одразу отримали його. Переконайтесь самі. 

До речі, як можна побачити на відео, сміття скидають не лише роми.

Коментарі

ГМ
Генка Мацкаль

ФУ мукачівські свині вшиткой засеравуть

Д
Діпсі

Де муніципальна поліція міста Мукачево?

1
1

Я таких фоток з ЦИГАНАМИ і з мусором можу дати много хтось відреагує ?, я сомніваюся, у мене є дись 20-30 фоток де викидують мусор на полі і біля річки, є даже мертві тварини в коврах шо викидовали. Вони за 1 віз беруть 100-150 грн. і їм пофіг куди то везти.

О
Олександр

Це європейці. Тим часом нова стара паліция нічого не бачить, як не бачить ігрового залу праворуч від Центрального ринку)

Ф
ф

красавчики - то во люди майете рішити легко і просто напораженійе без суда і следствія - берданка стойить 500 грн а лопата копачка і аршів щи май дешевше . - а відіо вашойе никому ненужно - ЗАКАЖІТЬ МАШИНУ КАМАЗА САМОСВАЛА УЧИСТІТЬ МАЛО ТОТО ПОЛЕ ДЕ МИТАЛИ ЦІГАНИ ПОВИЗІТЬ У ТАБОР І СПРИХОДУ ДЕ ВИЇЗЖАЮТЬ З СВОЙИМИ КОНЯМИ УСИПЛІТЬ ТОТО СМІТЯ ЇМ НАЙСЯ Й ПОДРИМБАВУТЬ І ВІДІО СКИНЬТЕ ЙИДНОМУ ДВОМ ЦІГАНАМ ОНИ МАВУТЬ СВІЙ СУД НАРАЗ НАЙДУТЬ КО ТОТО ТАКИЙ крапка

НР
Не розумію

Ну шкода тобі тих 20 грн в місяць на АВЕ, ну викинь те сміття в сміттєвий бак, є ж біля спальних районів такі майданчики, ну чого викидати просто в полі!!! Ще й економні які, міхи забрали з собою! Ну зовсім люди совісті не мають!!! Про циган взагалі мови нема, адже полігон не так і далеко, і вони це знають...

М
мукачівець

Шкода ,що не видно номерів машини. За номерами поліція знайшла б винуватих і заставила оплатити штраф і заставити їх прибрати це поле...

,
,

Європейці,,,,,,,,,,,

Читайте також