Ні тижня без протестів: У Будапешті люди знову вийшли на антиурядовий мітинг (ФОТО)

12
10

Цього разу їх організувала угорська сатирична партія Ketfarku Kutya (партія «Собака з 2-а хвостами»). Протести пройшли в центральній частині Будапешта в суботу після обіду, 22 квітня.

Сатирична тематика протесту була помітна у всьому – від гасел на плакатах до офіційних заяв і закликів учасників. До речі, скільки їх взяло участь у мітингу – сказати важко. Але організатори заявляють про 30 мільйонів учасників.

Також серед ключових гасел сатиричного суботнього протесту в Будапешті були: «Російські танки – в Угорщину!», «Більше ніяких виборів!», «Російський рубль – офіційна валюта Угорщини».

Учасники акції протесту йшли з банером у кольорах російського прапору «Ми не будемо колонією».

Нагадаємо, що останній місяць в Будапешті щотижня проходять різні протести за участі студентів та опозиційних політиків проти уряду Віктора Орбана та його ініціатив.


Про попередні протести читайте у наших інших публікаціях:


 

Коментарі

S
saiber

Орбан їм поганий))) Пороха їм би, тот би і ту країну розкравби)))))

Z
Zoltan

http://hvg.hu/itthon/20170422_ceu_kutyapart_felvonulas_tuntetes_i_bike_budapest#utm_source=hvg_top&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter2017.04.23&utm_content=top1&type-id=HvgTopHvg&user-id={@(@)sid}

P
Peter

Ми були на вихідні у Будапешті. Не бачили ми ніякі протести. Люди жують собі нормально. Нам би так. Но на жаль Україні до такого уровня ще десь років 30

ДР
До редакції

Дайте лінк на матеріал.

Д
Дежі

Кідь Орбан не задавить своих майданутьіх, што фінансуються такими персонажами ги Сорос, в Угорщині начнеться бардак и хаос, ги в Україні.

C
Calabar

За мат, оскорбления, Администрация Сайта вправе удалять сообщения и блокировать аккаунты без предварительного уведомления. Спасибо за понимание!

Р
Редакція

Читайте уважніше контекст: 30 мільйонів - це заява від організаторів, яка є саркастичною та гіперболізованою як весь протест

Р
Редакція

Відповідаємо: Угорщина є країною-сусідом із Україною, зокрема розташована поруч із Закарпаттям. На Закарпатті проживає до 150 000 етнічних угорців, які переважно мають угорські паспорти. Уряд Угорщини велику увагу приділяє співпраці із Закарпаттям.

ДР
До редакції

Звідки ви це писали? 30 міліонів учасників? Населення : 9,8 м почитайте що пише видання Deutsche Welle і не пишіть жовтизну і безграмотність

ДР
До редакції

до нас це як відноситься*?

Читайте також