Ніч в наметі під час Євро-2012 коштує 770 гривень

10
0

Переночувати під час Євро-2012 можна буде в наметовому містечку Lviv Football Fans Camp. Це тимчасовий кемпінг створений для розміщення гостей під час проведення чемпіонату Європи з футболу.

 

Табір розташований за 5 км від футбольного стадіону Львова та за 10 км від міського аеропорту. Територія кемпінгу перебуває під цілодобовою охороною. Для гостей облаштовано намет, де можна придбати легкі закуски і напої. 
 
У кожному наметі кемпінгу Lviv Football Fans є 2 туристські килимки та 2 теплі спальні мішки. На території кемпінгу можна скористатися спільними туалетами та душовими кабінками.
 
Протягом всього дня у львівському кемпінгу гостям пропонуються напої і легкі закуски. Інформація про транспортне сполучення та місцеві визначні пам'ятки надається в туристичному бюро кемпінгу.
 
Відстань до залізничної станції "Рясна", де зупиняються прямі електропоїзди у напрямку Центрального залізничного вокзалу Львова, складає 2 км. Гості, які приїжджають на автомобілі, можуть скористатися приватною автостоянкою на території кемпінгу.
 
Ціна такого задоволення за добу складає 770 гривень.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також