Нічна погоня: в Ужгороді патрульні гналися за п'яним водієм BMW (ФОТО)

14
5

Інцидент трапився 22 січня, близько опівночі на виїзді з міста у бік об'їзної Ужгорода.

В Управлінні патрульної поліції Закарпаття розповідають, що інспектори на виїзді з вулиці Тімірязєва помітили автомобіль, який порушив правил дорожнього руху.

Поліцейські подали сигнал водієві зупинитися, натомість порушник лише пришвидшив рух, щоб втекти.

Інспектори почали переслідування і спільно з іще одним екіпажем все ж таки зупинили порушника. Як виявилося — водій керував з ознаками алкогольного сп'яніння.

Відтак, на водія винесли постанову за ч.4 ст.126 (Керування автомобілем особою, позбавленою права керування) та склали протоколи за ч.2 ст.130 (Керування у стані алкогольного сп’яніння, вдруге за рік) і ст.122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку) КУпАП.

Якщо провину водія доведуть, то він повинен сплатити штраф загальною сумою — 21080 гривень.




Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Д
Дістало

Коли вже поліція посадить цього баригу. Продає наркоту, все дозволено, суди ніби йдуть і все нічого.

А
Адель

Чурбанота це ви про себе? Та вам би проломити за такі слова , водій не ьув стані алкогольного спяніняя це брехня , а ви дорогі наші коментуючі краще би діло хайнялися замічть того зоб сидіти і писати різні дурниці не хнаюяи правди !! За компютером чи смпртфоном всі смілі писати будь що а в лице би побачили та вибачте мене в штани би наклали ! До ада вам туди скатертю дорога )

ДА
До ада

Чому втікав ? Не зміг розпізнати по п'яній поліціянтів . Шкода , що не проломили цій чурбаноті лампош.

А
Адель

Вам не соромно писати такі статті , все що тут написано просто брехня ,по перше водій не був стані алкогольного сп'яніння , а по друге вибачте мене а написати як наша поліція побили водія , одягли наручники та скручували руки так що потім синці залишилися і забій плеча , замість того щоб писати брехню , викладати фото краще би дивились за тим кого ви берете в нашу патрульну поліцію , не людей а тварин , які закінчили 9 класів школи , без освіти і дивлячись на не одноразове таке ставлення , просто покидьків ! які дозволяють собі бити людину на що абсолютно не мають ніякого права та скажіть спасибі водієві що не написав заяви на вас ви брехливі люди . Вам не в поліції працювати а в тюрму сажати вас треба за такі вчинки , мали би совість ще таке публікувати . Висновок один в нашій патрульній поліції міста Ужгород працюють брехливі люди та покидьки які б'ють людину не один а по декілька чоловік не маючи на це ніякого права !!!!!

Ш
Шахта

Циганота уже вопще обнагліла... Запалити то бмв прямо під хатою... Тим паче це словацький хлам

Читайте також