Нічого святого: у Міжгір'ї чоловік обікрав священника (ФОТО)

6
8

Будинок місцевого священника зловмисник обікрав в ніч на 4 березня.

В поліції Закарпаття розповідають, що зі приміщення на території храму, де проживає священнослужитель, зловмисник викрав 4500 гривень та техніку.

Правоохоронці запідозрили у крадіжці 37-річного раніше судимого мешканця смт. Міжгір’я. У помешканні затриманого поліцейські виявили та вилучили частину краденого.

Наразі слідчі поліції розпочали досудове розслідування за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення).

Також у ході розслідування поліцейські встановили, що підозрюваний причетний ще до кількох аналогічних злочинів скоєних на території району.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Ф
Федька

ПАК ЯКБИ обокрав Церкву та 100% ниє Му оправдания. А красти вкрадене то не гріх. ПопиКи уже доганяють прокурорів

ДН
До нижньоi овцы

Вони брехливi, паразитичнi мракобесы , якi жирують за людськi грошi, а самi забили болт на бога...на того самого бога, якого не було i не буде !

О
Олена

Люди, що ви пишете, як ви можете говорити що правильно зробив. Вам би було приємно як би цей крадій проникнув до вас у приміщення і вкрав речі? Чого вам так мішають священники? Вони не такі як ви люди?

О
О

Усе правильно зробив,рішив вернути своїв Мамі,ті гроши які у неї піп уманив за рік,бо вона не може вже собі купити лікі,їдіння та заплатити за газ

1
123

Цитата: "Перш за все святими у християнстві є Бог Отець, Бог Син, Бог Дух Святий, а також ангели, що не згрішили. Істинний статус святого людям чи предметам, явищам, може призначити лише Бог". Писати грамотно не вміють, про знаки пунктуації не мають уявлення, але визанчають, де є святість. Навчиться хоча б ставити коми.

А
Агностик

В чому саме ви , редактЬОрІшки, побачили святість ? Досить нав'язувати нікчемні стереотипи і нічим не підтверджені факти із області "нічого святого" неграмотному у цих глибоких лабіринтах, населенню. Озирніться навколо . Отямтеся , при написанні чергових "вау" !!!

Г
Гукан

Правильно зробив ! Треба ще обiкрасти владык всiз конфесiй, а потiм пoвiсити !

Й
Йоу

А какая разница между священником и не священником? Кража в любом случае зашквар.

Читайте також