Нігерієць хотів виїхати через КПП "Чоп" за підробленим паспортом (ФОТО)

18
0

Правопорушника виявили у пункті пропуску «Чоп (Дружба)» на кордоні з Угорщиною під час перевірки документів пасажирів потягу «Мукачево-Захонь».

Як повідомили у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України, чоловік надав на контроль закордонний паспорт громадянина Нігерії, який викликав у прикордонного наряду сумніви у його дійсності.

Під час поглибленої перевірки правоохоронці встановили, що документ підроблено. Пред’явник паспорта згодом зізнався прикордонникам, що документ йому надіслав з-за кордону батько, громадянин Нігерії.

Правопорушникові доведеться відповідати за вчинене перед законом.

Ще 3-х правопорушників зупинили неподалік населеного пункту Паладь Комарівці Ужгородського району. Прикордонники зупинили «Газель», у якому перебували 3-є чоловіків. Двоє з них мали при собі паспортні документи громадян України, третій не мав жодних документів.

Виявилось, що затримані є місцевими жителями, які мали намір у незаконний спосіб пробратися до Словаччини.

Правопорушників доставили у пункт тимчасового тримання Чопського прикордонного загону. Після з’ясування усіх обставин їх буде притягнуто до адміністративної відповідальності за спробу незаконного перетину держрубежу.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також