Ніхто не має права засуджувати людей в тому, що вони не хочуть відправляти своїх дітей і чоловіків на смерть - Балога

9
11

Народний депутат зауважує, що протестів українських жінок проти мобілізації можна було передбачити та уникнути.

- Як ви знаєте, я не голосував за додаткову мобілізацію і аргументував свою позицію. Не пройшло і тижня, як маємо перші наслідки цього кроку, які легко можна було передбачити. Наприклад, на Закарпатті жінки і діти перекрили трасу Київ-Чоп. Можливо, з Києва це виглядає як звичайна акція, але в масштабах транзитної області - це соціальний бунт місцевого масштабу, - зауважив політик.

- Багато кому можуть не подобатися такі методи. Але ніхто не має права засуджувати людей в тому, що вони не хочуть відправляти своїх дітей і чоловіків на смерть. Бо поки здорові переселенці з Донбасу користуються гостинністю Закарпаття і відсиджуються по дачах і пансіонатах, наших хлопців відправляють воювати за їхні домівки. Поки добре підготовлені працівники МВС і СБУ займаються поборами, на війну посилають тих, хто, в кращому випадку, якщо і тримав у руках зброю, то дуже давно. Я вже не кажу про те, що хлопців посилають на Донбас голими і босими, без захисту і обмундирування, - додав Віктор Балога.

- І якщо влада не врахує свою помилку, не мобілізує кожного дев'ятого працівника міліції, кожного десятого працівника СБУ, поки не залучить до роботи в зоні АТО професіоналів із зарплатою 10-12 тисяч гривень, і поки не змусить чоловіків Донбасу воювати за свої домівки, доти таких і більш масштабних бунтів не уникнути. Попереджаю вдруге, і сподіваюся третій раз цього робити не доведеться, - підсумував він.

Коментарі

К
К

Абсолютно підтримую !! Ці тут вештаються по місту "відпочивають у своє задоволення" а наші хлопці зад їхній мають прикривати! Вони ж так рвались у росію, та чого вони у нас ховаються??? Хай ідуть воювати! А матерів підтримую, хто хоче смерті своїй дитині?!

Н
Наталія

Віктор Іванович, більшість жителів Закарпаття покладають надію на Вас. Тому, якщо адекватно подивитися на ситуацію, що зараз панує в нашій Україні, а особливо в стінах Верховної Ради, то надії на світле майбутнє НЕМАЄ!!!

К
Курочкин

Почему Балога не стал президентом?! Виктор Иванович молодцом.

Ч
Читач

Повністю згоден!!!

Л
леся

Включіть мої коментарі!!!!!!!!!!!

Б
балоге

ТАК ДЕРЖАТЬ! ТЫ ЗА НАС МЫ ЗА ТЕБЯ!

А
антиПорошенко

я хоть и нелюблю Балог но теперь они правы и ето надо всем вместе защитить и неотправить наших земляков на войну , пускай на Востоке сами за себя воюют .

Я
я

да молодець

I
Istvan

ЗАКОН УКРАЇНИ Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію 4. Зміст мобілізації становить: ... переведення Збройних Сил України, інших військових формувань, Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту на організацію і штати ВОЄННОГО ЧАСУ.

1
123

нарешті хоч щось розумне сказав

Я
я

Поддерживаю !!!

Читайте також