Ніхто не в курсі: під Мукачевом стоїть понівечене авто (ФОТО)

13
6

Білий Ford універсал стоїть на узбіччі вже не одну добу.

Читачі Mukachevo.net помітили, що вже 2 доби між селами Лалово та Пістрялово стоїть старенький Ford з розбитим боковим склом. 

У поліції Мукачівського району заявили, що за останні дні жодних звернень щодо цієї ситуації не було. Не фіксувались також і ДТП на цьому відрізку траси Мукачево-Рогатин. 

Якщо хтось впізнав авто, чи можливо знає власника, може звернутись до нього або повідомити у поліцію. 


Нагадуємо, що у новорічну ніч таксі на Закарпатті працюватимуть за подвійним тарифом

Коментарі

Г
Голесо

як чия машина?!амереканська...!Форд амереканський...треба у посольство звонити...просто кiть бiла...може дись з норвегii...под цвiт снiга...!авать кiть ржава то рооосiя...!а кiть скла ниє...то бiо туалет...а кiть подарки внутрi...то Микулаш загубив,поiхав на олинях без тачанки...то треба у Лапландiю звонити...!кить у багажнику ельфи,товди йоло-пукiя...!А скорше всего там номер 10 на криши приварений...плюс синi номера...шо у штатному транспортi не числится?!))

P
ProRock

А можа точніші координати най хоть собі магнітофон здойму, та й єдно аліміньовоє голесо ще є...

К
Класс

Полиция, как всегда, во всей своей красе - опять дурку гонит, что никто не обращался - крах Мусоргский системы уже наступил!

;
;))

Чия машина? Ми вам намитали туда норкоту ай шильякое, звонить нам ми Вас чекаеме

Б
бувалий

Проще простого взнати...по номерам машини через базу даних України призвіще власника узнають через нхвилин.Усе просто,бо у нас з цим патріотичний порядок.

P
pityu

без номерного знака?

Читайте також