Нікого з колективу Вузлової лікарні Мукачева звільняти не будуть - Гавришко

13
0

Усі побоювання, що у результаті передачі об'єкта на баланс міста, трудовому колективу загрожують звільнення або скорочення не мають під собою жодних підстав, запевнив перший заступник головного лікаря Мукачівської ЦРЛ Мирослав Гавришко.

Згідно з розпорядженням міського голови №483 від 10 вересня поточного року, балансоутримувачем майна "Вузлової лікарні станції Мукачево ДТГО "Львівська залізниця" Мукачівська ЦРЛ.

- Нікого скорочувати не планують. Нюанс тільки у тому, чи усі працівники колективу Вузлової лікарні проходили щорічну атестацію за спеціальністю. Усе це ми будемо перевіряти, і вже опісля визначати, на яку позицію приймати спеціаліста. Тобто, якщо у лікаря терапевта є ліцензія і він акредитований, він і залишиться терапевтом. Ми тільки за те, аби у Мукачівській ЦРЛ з'явилися нові кваліфіковані спеціалісти. Але наголошую ще раз, усі будуть працевлаштовані, - наголосив у коментарі Mukachevo.net Мирослав Гавришко.

За його словами у четвер, 24 вересня ще перед сесією міської ради депутати разом з представниками трудового колективу вузлової лікарні обговорять усі моменти та внесуть ясність, аби трудовим колективом не маніпулювали та не використовували маргінальні політикани напередодні виборів.

Mukachevo.net

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також