Німецький песець віддав перевагу збірній Англії

5
0

Песець на прізвисько Лісса, що живе в зоопарку німецького міста Хемніц, передбачив поразку збірної Німеччини від Англії в матчі 1 / 8 фіналу чемпіонату світу з футболу. Прогнозуючи результат зустрічі, Лісса вибрав курчати з годівниці, поміченої англійським прапором, віддавши йому перевагу перед "німецьким" курчам, повідомляє інформагентство DPA.

Раніше тварини із зоопарку в Хемнице намагалися вгадати результати всіх трьох матчів збірної Німеччини на ЧС-2010 і тричі помилилися. Дикобраз Леон передбачив поразку німців від Австралії, але вони перемогли (4:0). Бегемот Петті пророчив перемогу збірної Німеччини над Сербією, проте вона поступилася з рахунком 0:1. Мавпа на прізвисько Антон пророкувала німцям поразки від Гани, але вони виграли з рахунком 1:0.

Раніше свій прогноз на результат матчу Німеччина - Англія дав дворічний восьминіг Пауль, що живе в океанаріумі німецького міста Оберхаузен. Він пророчив перемогу німців, вибравши мушлю з акваріума з прапором Німеччини. Пауль також пророкував результати матчів збірної Німеччини у груповому турнірі ЧС-2010 і ні разу не помилився.

Гра 1 / 8 фіналу ЧС-2010 між німцями й англійцями відбудеться в неділю, 27 червня, розпочнеться о 17:00. Головним арбітром зустрічі призначений уругваєць Хорхе Ларріонда.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також