НКРЕКП оштрафувала "Закарпаттяобленерго"

6
18

Відповідне рішення Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг ухвалила 30 січня.

Як повідомили на сайті Нацкомісії з регулювання електроенергії та комунальних послуг, на засіданні Комісії ухвалено рішення накласти штраф на ПрАТ «ЗАКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО» щодо недопущення надалі недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії.

Також за аналогічні порушення було оштрафоване й «ЛЬВІВОБЛЕНЕРГО» та «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ».


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Ф
Факт

Чи є у когось сумніви, що всі обленерго, які належать проросійським олігархам, узгоджено діють на стороні агресора з метою дестабілізувати соціальну обстановку серед населення? Підтвердження цьому є покращення ситуації після втручання державних органів, але давно час перевірити цих бариг СБУ на предмет належності до зрадників України.

П
пішта-мункач

КРАЛИ і КРАДУТЬ в ЗакарпаОБЛЄнерго і Далі...Бо ЦЕ ж "ЗРОБИЛИ"СОБІ 10-15 МЛН Грн "на РОВНОМУ Місці"!-А ШТРАФ...нру 100 тис грн ДАЖЕ!!Та Й Шо?-"ЗАЗОР"-то МОРЖА-Яку РООЗПОДІЛИ МІЖ СОБОЮ в ОблЄНЕРГО-і "НУЖНИМ"Людям!*А Штраф-то Шоб ЛЮДЯМ "РОТ ЗаТкнути"Трохи-і показати шо Є "Контроль"-Усе ТО для ПІАРу НКРЕП Укр!

Ю
Ю.П.

Включили в 17-00 Отже дали їм пі-и, цим енергетикам.

Я
я

намалювали сірий квадрат і думають, що люди не розуміють для чого, мали ввімкнути в 13.00 , а ввімкнули в 13.30 от півгодини вкрали, Слабо їх штрафанули.

ДМ
до Михайла

питання в тому чому ти такий тупий

М
Михайло

У Закарпаттяобленерго потрібно ввести наглядову раду з представників полку "Азов", які воювали в Маріуполі. А ще краще поміняти все керівництво в повному складі.

Ю
Ю.П.

Засікаю 13-00 - шойно виключили світло. ПорахУю через кілько включать.

Ю
Ю.П.

Трохи посидять на гузиці (по графіку відключень - видно що виправилися), а потім знов візьмутся за старе. "Наєкономили виродки" продали за бугор, виписали собі премію за економію - ко від такого відмовиться?

Р
Росвигово

Всіх на передову пістяників з обленерго, най їм там викючать мозгги!

І
Іван

То хіба штраф 1700 гривень

О
Олександр

Алілуя ! Такого знущання над людьми,мабуть нема ніде на заході України !

ЛЗ
Лида з баркасово

Слава богу а то я вже почала...нервувати..вили в рукки

П
Пауло

Ураа! Як приємно, щи можете побити їх током

Г
Говерла

Закарпобленер. ублюдки які беруть взятки щоби включили світло, предлагали з дома 5 етажки 45 тис на міс, такіже ублюдки як военкоматовці які за гроші не дають повістку.

З
Закарпатець

Військовий стан і закон військовий. Вкрали до стінки,і бач війну виграли. Тіки так можна шось поміняти,і почати з дипутатів

К
Куклус

Максимальне знущання в області!!! На 6 годин виключати світло, вже грибок по стінам лізе, сиро в кімнатах... а десь за вказівками світло вимикають лише на 1-2 години, в одних крадуть, другим віддають!

Л
Лоци

Нічого не поміняється. Далі будуть робити по своєму. Перевірино часом.

??
? ? ?

На передову героїв!

Читайте також