НКРЕКП передумала перевіряти "Закарпаттяобленерго"

21
5

Відповідне рішення Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, ухвалила 10 січня.

Раніше Mukachevo.net розповідало, що "Закарпаттяобленерго" планували перевірити через скарги споживачів щодо недотримання графіків відключення електроенергії.

Проте, на сьогоднішньому засіданні НКРЕКП вирішила зняти з розгляду питання про проведення позапланової виїзної перевірки ПРАТ «ЗАКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО». Мотиви свого рішення комісія не обгрунтувала.

Натомість позапланові виїзні перевірки (за зверненнями споживачів, щодо недотримання ОСP графіків відключень) проведуть в:

1) ПРАТ «ВОЛИНЬОБЛЕНЕРГО»;

2) ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ»;

3) ПрАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ»;

4) АТ «ДТЕК ОДЕСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ»;

5) АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО»;

6) АТ «ПРИКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО»;

7) АТ «ХМЕЛЬНИЦЬКОБЛЕНЕРГО».


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

1
1

У центрі на Мудрого до нового року була друга черга, пак кось заніс мрем чи обленерго та стала критична інфраструктура не одрубали ані разу після нового року, от вам і рівномірний графік відключень, за гроші порішавуть все.

Н
Народ

Закарпаттяобленерго найперший порушник!!! На перевірку їх,і штат скоротити а то там одні лодирі і взяточники !!!!

Я
Я

Люди внизу діло кажуть! Хотілось би. Но. Туй все як усе.

П
Просто

Та тих депутатів,треба гнати з цієї ради,віником не метеним,патріоти хренові,пенсії врізають,соц виплати військовим врізають,а собі любимим підіймають…ви взагалі там при свому розумі? Повернуться наші хлопці з фронту,вони там вас всіх на вилах винесуть,даже до бабки не ходи

П
Просто

Треба,скоротити депутатів до числа-45 І з зарплатою,як пенсія 2200грн,ось тоді побачимо справжніх,депутатів-і борців за Україну.)

Читайте також