Ночували з немовлям прямо у лісі: В Карпатах заблукала сім'я зі столиці (ФОТО)

23
12

Двоє туристів з маленькою дитиною заблукали, під час проходження туристичного маршруту, в районі г. Великий Верх.

В ДСНС Закарпаття розповідають, що подружжя з немовлям вирушило в похід 16 серпня. Проте ввечері на полонині Ряпицька туристів застала гроза, тому вони вирішили піти в с. Гукливий, однак заблукали й потрапили на стару лісосіку.

З настанням ночі туристи з дитиною вирішили заночували в лісі. Вранці, коли в немовляти піднялася температура, кияни зателефонували рятувальникам.

За GPS-координатами рятувальники відшукали киян та супроводили до с. Гукливий, звідки їх відвезли до Воловецької лікарні.

Нагадаємо, 14 серпня на шляху до Говерли заблукав 6-річний хлопчик.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

A
Anonymous

мы б "не таких" утром не встретили-отдельно с барсyкaми всамогонки из тайги б спер-Пленители трусливые девчата....плохо хоть старика не выпили

О
о

я б "таких" вечером встретил-вместе с медведями наперегонки из леса б пер-Спасатели храбрые ребята...,хорошо хоть ребенка не съели

М
Міх

Вже би на ельбрус поперлися з стариною! Розумники! В шкідників і так безділля не вистачає через розумів, яким в гостях сидиться!

Т
Торба

Ще би на говерлу поперлися з дітиною! Дураки! В рятувальників і так роботи вистачає через ідіотів, яким дома не сидиться!

КР
Какой рэм, такие и мокшане.

Вот незачем вредить пришельцам, которые делают все для инопланетян? Их же, потребиляшей смерть учит тому, что пожнешь то и посеешь. Они не делают пользы дальним и теперь еще не требуют от этих - бросить их, паркурок в селе для их ванн, дорогого пара, малых штрафов, короля иного. Они читают, что им не все должны, крышевальныкам шумят. Чего балого он не сделал для нелюдей, кому не прешься в равнины без вражды?

КМ
Какой мэр, такие и киевляне.

Вот зачем помогать людям, которые не делают ничего для людей? Их же, потреблиядей жизнь не учит тому, что посеешь то и пожнешь. Они делают пакости ближним и потом еще требуют от других - спасти их, парковок в городе для их корыт, дешевого газа, больших зарплат, президента другого. Они считают, что им все должны, рятувальныкам звонят. Чего благого ты сделал для людей, когда прешься в горы без нужды?

С
Сват

Но се дiбiли.

5
54321

Не придурки!!!

1
12345

Придурки!!!

MM
Mikki Maus

Кожен шукае мiсце по собi . Треба було б ще на сафарi з дiтинов попертися.

М
Марі

Шо літо, шо зима у рятувальників роботи хватає через таких городських придурків.

В
Варга

Кіко ще цих Дебілоідів буде!!!

Читайте також