Ноутбуки та телефони від Apple: На КПП "Ужгород" вилучили 229 одиниць техніки (ФОТО)

9
17

Випадок трапився вчора ввечері на пункт пропуску заїхав мікроавтобус Mercedes на українських номерах.

Як розповідають прикордонники, 47-річний чоловік, який був за кермом не повідомив про те, що везе техніку. Прикордонники разом з митниками побачили, що у салоні авто лежать коробки прикриті особистими речами.

Виявилось, що там лежало 229 одиниць техніки марки Apple.

Так, чолвоік хотів непомітно провезти в Україну 34 ноутбуки, 10 смарт-годинників, 105 мобільник телефонів типу Iphone та 80 навушників торгівельної марки «Apple».

Техніку було вилучено співробітиками митниці. Вартість товару буде визначено додаткова з залученням відповідного експерта.


Коментарі

Т
Троцкій

Міша , що для тебе космічно, може для інших копійки. Бізнес так і ведуть - взяв по якійсь ціні, добавив транспорт, налоги, маржу. Тоді хай бізнесмен думає де і як це продати, уже його проблеми. А тепер заплатить штраф, пеню, іще потім занесе Кому Треба, щоб все віддали назад. Kонтрабасний бізнес.

М
Міша

І при толковому адвокатові не буде ніяких пустих коробок,тому шо потім будуть йиба.. того митника чи митничку хто підпис ставив

М
Міша

А заважало завезти наші податки які космічні !!!!!!! Якщо один макбук коштує 2000$ він повинен сплатити мінімум 20% ПДВ і 10% мито скільки цей макбук тоді має коштувати в Україні ,хто їх буде купляти????

М
Міша

Ви долбодятли чудак через суд все рішить,митниця нічого не рішає все робить суд і ніяких аукціонів не буде дасть від суми 30% і все ок

КХ
кось хитрожопий дуже попав на бабло.

Кось хитрожопий дуже попав на бабло.

5
555

Аукцион буде у старошо змини дома,на свою змину подилять и завтра нароботу у айфонах сидити срати на ту очерид ,база неробить!!!!!!!

N
N

Мені дуже цікаво куди це іх конфіскували? Де і при яких умовах буде проводитись аукціон? І цікаво за якою ціною буде цей товар проданий з аукціону?

Т
Троцкій

А що заважало цьому бізнесмену завезти ці всі Аппле офіційно? Зробити всі документи, декларації і т.д.? Не хотів платити податки? Тепер заплатить начорно і таємно ще більше.

U
U56

Ніщо так не обламує зажравшуюся митницю, як новітній вантажний дрон БПЛА Urus. Злітає вертикально, а летить як літак. Зручний, ефективний, бере до 2-х ящиків. Новинку вже ввозять в Україну з Чехії.

З
Зе

Прийдет зе всех уровняет)))

К
Кук

Митнички ворюги ходять тпм коло добра і ріпу чешуть як би собі з того мало откроїти! Половина коробок виявится пустими) Чорти вонячі!

ПН
Працював на таможні

Ага,знаю я як то вилучили ,і це вони ще не все порахували ,кожному по ноутбуку по телефону і т.д ,а потім скажуть там стільки було ,а той чоловік якщо скаже що було більше то хто йому повірить, був випадок коли новенькі MacBook Pro везли штук 40 ,а кінці оказалося що не 40 а 35 тому що собі уже віджали )

В
Влад

У нас фура везла кальяны дорогие, таможники тоже посмели 3 штуки забрать себе со словами спросят скажете конфисковали на таможне, если нет - тогда и не вспоминайте

Г
Гонга

Я сам бачив такий случай що коли митники з погранцями з машини забрали пять но веньких айфонив и видпустили.

3
369

Потім Зеленський митнику: у вас який телефон? -Айфон))

Ч
Читач

У мене питання. Перед публікацією статті - Ви її перечитуєте?

В
Ваня

Вот звідкіля у митників телефони

Читайте також