Нова купюра 50 євро вже в обігу. Як вона виглядатиме (ФОТО)

10
6

Як інформує Європейський центральний банк на власному сайті, з сьогоднішнього дня в обігу введено нову купюру номіналом 50 євро.

Вона матиме новий вигляд, дизайн, а також додаткові сучасніші ступені захисту – додатковий водяний знак, нова голограма у вигляді портрету Європи, персонажа з грецької міфології.

Оновлення купюри та нові ступені захисту пов’язані в тому числі з тим, що номінал 50 євро є найбільш популярною банкнотою, яка складає 45% усіх євробанкнот, що перебувають в обігу.

 

Коментарі

Т
Таті

Нахера писати дурноє, ідіть поробіть за ту півдесятку десь у німищині, та познайте за що там гроші платять ... задарь колбаса на городині не висить ...ко робить нормально і совісно, той і має, так усе було і буде!!!

П
Поо

Не працюйте за копыйки тоди пыднимуть

В
Василь

До "7895" Кому як: пенсіонеру-городянину з серйозною освітою і 40-ка річним стажем,який збудував м.Мукачево,- потрібно приблизно 35 діб;тупому окупанту,члену ОПГ"Селюки у владі" з "дипломом" Рагуль-"вузу" - навпаки - розграбувавшому Варош,потрібно всього лише кілька хвилин для того,щоб вкрасти(на творчу,інтелектуальну працю рагулі не здатні апріорі бо надзвичайно тупі) суму,еквівалентну 50-тi єврової купюрі,у народу.

ПБ
Пішта Бачі

to 7895 тобі ротом дась місяць

П
Придурки

:):):)

7
7895

то кулько треба робити на окрайні оби заробити одну таку?

Читайте також