Нова туристична родзинка Закарпаття: вулканічна лагуна (ФОТО, ВІДЕО)

98
24

Її знайшов на Великоберезнянщині професор УжНУ та експерт з туризму Федір Шандор, особисто перевіривши її.

Як розповів Федір Шандор Mukachevo.net, лагуна розташована у селі Кострино, за 1 км від траси.

– Ззовні – це наче звичайний потічок, але насправді це вулканічна лагуна з ефектами гідротерапії. Вулканічна порода очищає воду. Вода, до речі, не крижана. Я би навіть сказав, ідеальна для занурення та купання, – каже Федір Шандор.

Зауважимо, що в цьому ж напрямку розташована і вже відома лагуна на річці Люта. Відтак, поїздка на Перечинщину і Великоберезнянщину може стати для вас гарною ідеєю відпочинку на вихідні. Також радимо переглянути інші ідеї подібного відпочинку у наших публікаціях:

Коментарі

Й
Йовбак4

Пітю так пак чом не візьмеш і не зробиш а сидиш і паскудство із писка випускаєш. Чом грішиш - іди дашто учини як сись чоловік. Най і 10 і 20 вузьме - но учинив, а ти? Неваловшний чи што тиє

П
Петро

За 5 тисяч таке як він зробить будь хто

Й
Йовбак3

Та не всерівно скільки він бере - головне ефект від нього є. Бери і ти - і роби такоє як вун. Аааа!? - тобі не дають бо ти Нико-2

Л
Лічі

Він безплатно ся не фоткає в нього такса...

Й
Йовбак2

Вижу ош кеби ту лагуну піарив не Шандор ти би так ся не миригував. Кідь го не ненавидиш то повіш йому се в очі. А так не кивай Закарпаття - най його вшиткі рекламувуть чи жирні чи худі чи добрі чи паскудні.

Д
Дыоадоул

Мова йде про те , що це все « фiгня» непотрiбно про це писати ! Це потiчок, крапка !!! Цей шмат л@йна пiарить себе , а не « мiкро -лагуну» . Це нiщо взяло в руки фотопарат I давай все фоткати...чудо тут, чудо там, а ось там лелека, там ще горобчик!!! Дурня , це все ! ЖирнI люди , вони завжди були тупими-це факт . Навiть Греки в епоху античностi призирали жирних, вонючих iстот!!!

Й
Йовбак

Пропоную Шандора розстріляти бо він розказує ушитким про наше Закарпаття. Не було би його туристи не засерали би наші потоки і ліси, і жили сь ме без них спокуйно. Придумав собі розказувати про наші туристичні родзинки, без дозвролу нашого - най іде у Галичину або Мадярщину там най розказує - най туда їздять

S
sys-admin

давайте не вадитись, а говорити культурно..... туй ни є одноклітинних, ну може єдно-два........

N
Nsgajajashh

Якого органа ,ви тут базар розвели. Якесь жирне нiщо ,знайшло потiчок та треба про це заявити на все Закарпаття !! Таких мiсць е в нашому краi 150 штук , Але ця iстота, одне з таких знайшло та розвоняло на весь свiт ! Ще жирних, п’яних, голубих манахiв пришили до цього болота !!! Ще один момент -Бога немае I не було ! Чао , одноклiтиннi))

О
останньому

Гиниральний секритарь СРСР Хрущов убіцяв што до кінця 1975 року по тиливізору укаже пусліднього попа. Давно забули про Хрущова,сконав СРСР,а убіцянку кумуніст ни уконав.Закарпатиць би николи нинаписав таку дурість як ти.І ни шокавуть у нашів области , а штокавуть кацап.

ДП
до попереднього

А при чому тут церква, шо церква хоча би раз доброє зробила! На двoрі 21-є століття - яка церква! Ти хоч раз відів куда йдуть гроші які збирає церква, а збирає з дураків немало, шо їм в руки попало то вже невпустять! Они на серіт, чи інвалідів, чи хворих - не тратять! А тратять на блатні машини з блатними номерами, на церкви з не кориснов площов з гіганськими потолками, для чого то всьо! Думають шо ще жиють я кам'яному віці! Більша половина попів п'яниці, а монави голубі і де тут святість! Монахи Ракошина то йщи пяниці , знаю особисто одного з бороктелепа який їм sose за гроші!!!

2
22:37

Дякувучи тим што за перевалом,остальна Україна почала ставати державов.Они остановили кацапський бризинтяк на його граници.Дякувучи західнякам сохранена християнська ни кагебіська церква.Ви їх нинавидете,бо поламали ваші плани.А ти себе до якої генетики удносиш,случайно ни до мумії линіна.

С
Сріберньій

Самий кайф хлопці у літі у такьіх потоках и звурах ся скупати . Кіть иду в гори , сякі потоки ни обхожу . Исе АЙ !

П
Пилип

Шандор нехай не лише фотографується і всьо а най хоть щось доробить до кінця зашо ся бере він не бренд а скоріше напівпровідник

С
Сріберньій

До я : туй тема ни про негатив , а про вто што люди ушитко засмічувуть и ни гадкувуть на вто што мавуть пуд боком красну природу . У Федорови Шандорови я ся ни сумніваву , исе знамьій популяризатор нашого Краю , знаву го лично .

С
Сріберньій

До чого туй перевал ни перевал ?! Якраз тоті што у гості побзерати наш край приходять и гадкувуть , сиіття за собов прибиравуть . Я коло Тисьі живу , и вижу щто до чого . Мечуть сміття наші ! Изгорі в рікьі мечуть , и долі Тисов повно сиіття вшиткого .Плюс наші котрі йдуть до Тиси на суботу - ниділю , щашлики печи , многі из них лишавуть сміття по собі , коли насьіпом лишать , а коли у кульок изяжуть и так лишать .Най несе пак Тиса , лиш ото пак по корчах и по берегах сміття ся пстає .

Д2
До 21:11

Та кого Ви до культури привертаєте?То “якало” і все,що за перевалом, звикло жити у хліві.Воно по генетиці із природи, із навколишнього середовища,робить для себе середовище існування-сміття,сморід і хто нахабніший,той перший біля ясел!Звичайно,що “Я” у хліві добре!

ДЯ
до я

...коли Федор із Шандором ідуть, пес сідать...уже уполокав свій гибок там,побзирай яка за ним вода тече,майже пустив подливу....- у німицьку лагуну...

ДЯ
до Я

Ти майже з тих шо мусорять, то і застаєшся за СЕБЕ! Нажаль такі в Україні діла, і чому тут радіти, що завтро і там буде мусорка. От в Лісарні природа, річка, кисень, але зробили з села свалку. Майже кожен відпочиваючий якщо і позбирає за собою мусор в пакет, то лишить мусор там, щоб пси рилися! А шо важко закинути в машину, всі ж й так з машиною!

Я
Я

Шо за негатив??? Вічно вам усьо недубрі. Ліпше подякуйте чулувікови, ош вам указав де можна ся файно скупати. Федір красава, файноє відео зняв. Я на слідуючі виходні туда полюбому зганяю. А ви дале воняйте у коментах як вам пілло ся жиє))))

А
агой

Як назвали радзінкаю,значить запаскудять. Як Шіпот, як Синєвір, як Говерла стали радзіньками, так сміттяя неміряно

Т
Тончі

Не кличте їх, бо де Український народ пройде - там буде мусорна свалка! Нажаль, але факт! Просто свалка ходить за ними в слід, вони й невинні!!! ))

П
Правдоруб

то що??? чекаємо ко тото "прихватизує"????

М
Мда

Засеруть потік . Ппц

Читайте також