Нове покоління сакур посадили біля Ужгородської гімназії

11
0

У краї триває депутатська толока, яку ініціювало керівництво обласної ради. У п'ятницю, 23 квітня, Ужгород озеленювали депутат облради Андрій Андріїв та депутат міськради Ярослава Гасинець. Дерева садили на подвір'ї ужгородської гімназії.

“У пік цвітіння у нашому місті сакур ми вирішили посадити біля навчального закладу саме ці деревцята, — розповів Андрій Андріїв. — Вони є візитівкою Ужгорода, тож хочеться, аби їх стало більше не лише у центрі, а й мікрорайонах. Привезли сюди 9 деревцят. Хотіли більше, але виявилося, що вони у ці дні у нас дефіциті, купити їх досить проблемно. За кількома довелося навіть їхати до Мукачева”.

Директор навчального закладу Сергій Роман після толоки зазначив, що це вже буде друге покоління дерев: перше посадили через рік після відкриття закладу, нині їм уже 14 років. До речі, гімназія вважає квітку цього дерева своїм символом”.

У майбутньому, пообіцяв гімназистам Андрій Андріїв, подібні толоки продовжаться. Благо, що для садіння нових дерев місця вдосталь — як на самій території закладу, так і на прилеглій до неї.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також