Нове унікальне відео з розстрілів на Інститутській: закарпатець переповів, як усе було

4
19

Відео розміщене 5 грудня 2014 року, і за 2 дні його переглянуло вже понад 200 000 користувачів. Його було знято, ймовірно, з готелю "Україна", і чітко зафіксовано, як відступає "Беркут", витягуючи мітингувальників на відкритий простір, де їх опісля відстрілюють силовики з жовтими пов'язками.

Одним з мітингувальників, які тоді 20 лютого пішов у наступ, був і Олександр Волосянський.

- Бачив на відео себе(в фіолетовій куртці зверху на пагорбі бля Жовтневого палацу) і інших побратимів. Одним з перших вбитих в той день був старший мужчина з золотим зубом, який біг зі мною плече в плече справа, нас 30 чоловік бігло в першій лаві на пагорбі біля Жовтневого, раз і цей мужчина падає назад, на лобі між брів і ззаду голови тоненькі дирочки, кров, дивлюсь назад - а вже з 30 майданівців залишилось заледве 5 - от ми п’ятеро поклали вбитого на один з наших щитів і понесли вниз по пагорбу біля Жовтневого до сцени в медпункт. Згадав полеглих і поранених товаришів, більше десятка яких тоді виніс разом з іншими з пагорбу біля Жовтневого палацу. Моторошно стає, коли згадуються ті події. МИ і НІХТО НЕ МАЄ ПРАВА ЗАБУВАТИ, ЗАРАДИ ЧОГО ЦЕ ВСЕ БУВ МАЙДАН І ПОЛЕГЛИ НАШІ ПОБРАТИМИ З НЕБЕСНОЇ СОТНІ_ГЕРОЇ УКРАЇНИ - ЗАРАДИ ЗМІНИ СИСТЕМИ, ЗМІНИ КРАЇНИ, ПОВАЛЕННЯ РЕЖИМУ ЯНУКОВИЧА, ЙОГО ПРИСПІШНИКІВ І ПОСІПАК ПО ВСІЙ УКРАЇНІ, ПЕРЕЗАВАНТАЖЕННЯ ВЕРХОВНОЇ РАДИ, І ПОБУДОВИ НОВОЇ УКРАЇНИ ЗАРАДИ МАЙБУТНЬОГО НАШИХ ДІТЕЙ!!! - прокоментував Олександр Волосянський.

Коментарі

СВ
снайпер валить чужу оптику

камери і всьо што блистить...бо його завалять...такшто ко стріляв у кого і де було відео рук...і...коли наші штось коментувують...я уже не вірю...Бог знає чим схід грішив...но то што у нас ся робить....задарь не буде...люди паскудь...вся надія на діти та внуки...

У
Українець

Кілька фактів до роздумів: 1) на майдані впіймали депутата зі снайперською гвинтівкою - далі відпустили, є відеозапис 2) стріляли хлопцям також у спину, є сліди на деревах і відозаписи 3) за 10 місяців нікого не посадили А далі ви думайте...

Д
Дааааа

Стесняюсь спросить, а Пашинский со снайперской винтовкой уже пойман? А Парубия хлопцы из гостинницы Днепр с чемоданами для переноса снайперских винтовок которых он лично вывозил уже допрошены?

Т
толя

Пожалоста ,упувіште, косна ,ти ни закарпатиць. НА ТВОЕМ РОДНОМ МОГУЧЕМ ЭТО НАЗЫВАЕТСА-ГНАТЬ ФУФЛО.

БУ
Б У патріот

Закарпатец правду каже,я теж визнаю що майдан був поганою затією нас використали піндоси я впевнений що на майдані стріляли якісь ЦРУшники,майдна 2013 був обманом

З
Закарпатец

Хочешь по местному? Пожалуста :"Мені то пофігу. Лем ми єдно уповічте: шо з того хосна? Путін ся напудив? Ціну нам полівили? Комусь легше з того стало? Ми ліпші стали ? ..... Наша біда у тому, шо розуму так і не добавилося. Вся енергія уходить на сміхи тіпа маєк з надписами про Путіна х-ла, співання на стадіонах, гойкання про то, ко не скаче бо москаль. А по факту людей убивають под Донбасом. Ушитка Європа з нас сміється. Шо з тої держави з такими ідеями?" Ну как? Ничего?Я то родился и вырос в Мукачево, Закарпатье моя Родина, володію українською мовою, знаву по-русинські ,Beszelek magyarul, Spreche deutsch, Mluvim cesky.

З
Закарпатец

Всех молодых пацанов положили снайперы Саакашвили и Сикорского, поэтому трагедия никогда не будет раскрыта( по крайне мере пока на Украине банкуют бандеровцы)

З
Закарпатец

Так я и не скрываю, что я не ваш я не бандеровец я просто родился и живу в Мукачево

К
ковач

111-му. Ото лем ун ся сам видав рахує "закарпатцьом"! У нього не лем акцент і пише ся не по-нашому. Тай ба ци ото не тот ужгородськый депутат Волосянськый О. што лїті 2013 уєдно зо Дибом чинив циркус на пл. Народнуй? Бив собов тамкы по газонах! Кіть тот товгды ото што ун тамкы ся гибы упознав у курточці не май буш гикой новый піар. Типиркы уже зуправді на крови!

К
ковач

Поправдi кiть ґуля, худь яка, най ся не приказує трафит у тїло (у сюм припадї чоло) дїрка буде малинька, айбо уже деформована, там де улитит, унесе ушиткоє. Ко не вірує, є цiла наука балїстика, най повбзират у ґуґлі. Так што сись герой видав ґульові раны видів лем у америцькых бойовиках.

З
Закарпатец

Це продукт роботи міністерства"правди" - таке міністерство було тільки!!! при Гітлері і очолював його Гебельс

1
111

То не закарпатець..там чути шо львівський акцент у автора

БИ
Брехня, исходящее отверстие больше.

*...цей мужчина падає назад, на лобі між брів і ззаду голови тоненькі дирочки, кров...* Исходящее отверстие значительно превышает входящее. Входящее обычно совсем небольшое, а сзади пол-черепа нет.

ДТ
ДО Тк

Пішов на... ер, У@БАН феесбешний .

Т
Тк

Ні, шановний, просто у тебе одна думка, у мене інша, якщо по нормальному, то ними треба обмінюватися в парламенті, на виборах, на референдумах, в газетах, на ТБ, може бути на МИРНИХ мітингах. А коли одна частина країни готова проливати кров, свою і чужу, щоб довести свою думку (наприклад що "Янукович-злодій і його треба скинути", "Україна має йти в Європу", "державна мова має бути одна" і т.д. і т.п.), то наївно думати, що друга частина з цим змириться і буде тільки відступати і здавати свої позиції. Десь буде литися кров тоді НЕОДМІННО - на Інститутській, в Донбасі... Або договорюватися, або воювати... Я вважаю краще договорюватися...

ДТ
До ТК

Ти справдді фашист, або так, придурюєшся???? Мені соромно, що мої співвітчизники - продажні, безсоромні, позбавлені розуму люди. Ганьба за закарпатських "сцикунів" (вибачайте)...

Т
Тк

Бойовики, озброєні хто палицями, хто і вогнепальною зброєю, пішли в наступ на працівників органів правопорядку, ті, згідно ЗУ "Про міліцію" вправі були відкрити вогонь, що вони і зробили. В США поліція навіть дітей відстрілює, які лише пластиковий пістолет просто тримають в руці, без агресії, без направлення на поліцію, і відмовляються покласти на землю на вимогу поліцейського (чи не чують, може, чи вирішили "побавитися"), і нічого, суд поліцейських виправдовує потім. "Робота" снайпера найбільш "гуманна" для оточуючих, він вцілює прямо у злочинця, не чіпляючи решту невинних людей. Що було б, якщо б почали стрільбу з автоматичної зброї на Майдані? "Витягували" з майдану правильно, щоб максимально відділити бойовиків від мирних протестувальників.

Ю
юхим

на иншому видео я бачив як куля у дерево входить и линия вогню як раз десь зи спини !!!!ворог керуе моею державою и хоче щоб ми по вибивали один одного ((((((тримайтеся

Б
борец

ну и где вы видите что расстреливают беркутята ?????а вдруг как раз рядом с камерой и расположены снайпера ??????

Читайте також