Нові подробиці ДТП у Мукачеві: Молодики взяли чуже авто з мийки

18
7

Про це Мукачево.net стало відомо з неофіційних джерел.

Хлопці, що вчинили ДТП у Мукачеві отримали травми середньої важкості.  Двоє хлопців, в районі 20 років, зараз знаходяться у дорослій лікарні, а іншого відправили у дитячу, так як йому лише 16 років.

Як стало відомо Мукачево.net від одного з хлопців відчутно пахло алкоголем. Саме він зараз знаходиться у реанімаційному відділенні, хоча важких травм він не отримав. Наразі, всі хлопці у свідомості. В одного з них підозрюють перелом плеча.

За неофіційною інформацією один з них працював на автомийці офіційно, інший ні. Таким чином, хлопці вирішили "просушити" чуже авто.

Нагадаємо, сьогодні, на вулиці Ужгородській у Мукачеві молодики на Шевроле протаранили та перекинули Хонду.

 

Коментарі

ШР
Школяр радакції

Такі "механічні" помилки трапляються у вас доволі часто. Прохання до вас, перед тим як випускати статтю в інтернет, пробуйте хоча б один раз перечитати те, що пишете

РШ
Редакція школяру

Ми виправили помилку, дякуємо за підказку. Але якщо ви зауважили, то згадане слово у заголовку від самого початку написане вірно, тому йдеться про механічну помилку.

М
мкчв

Фосо просушили...

Ш
Школяр

Редактору Мукачево.нет: " ВИ, що ПТУ закінчували? Якщо вже вважаєтесь інтернет - виданням, то пишіть хоча б грамотно, не позорьтесь. Українською мовою, не на автомОйці, а на автомИйці. Позорисько".

ОД
олекса довбуш

типирка газда мийки за то шо не позирать за свїми \дітваками\ перепише мойку горе власникам т.з які постраждали

Й
йони

Iдiоти!

М
Мирослав

Очередные малолетние убл..дки.

Читайте також