Нові подробиці ДТП за участі Олександра Яцканича (ФОТО)

79
32

Версія батьків загиблого юнака Оксани та Володимира Товтінів.

20 квітня 2011 року, біля 9 годин к.ч. на трасі Берегово-Мукачево загинула в автокатастрофі молода людина, 21-річний голова селянсько-фермерського господарства "Ковач", випускник юридичного  факультету  Національного Університета Біоресурсів і природокористування України (м. Київ), Товтин Микола Володимирович.

Загинув внаслідок удару ззаду у свою машину "Нива-Шевроле" службового автомобіля Закарпатського МВС  "Фольксваген-пассат", в якому сидів начальник Берегівського райвідділу міліції Олександр Яцканич та його водій Софілканич. Після удару на великій швидкості водій «ниви» загинув від отриманих травм, не сумісних з життям. До моменту загибелі намагався впоратись із швидкістю, про що свідчить гальмівний шлях  "ниви-шевроле".  У «фольксвагена»  слід від гальмівного шляху відсутній.
Від нищівного удару «нива» опинилася в кюветі, а водій вилетів через заднє скло.

Пан Яцканич знаходиться з травмами обличчя, грудної клітини та плеча в Мукачівській районній лікарні, в відділенні інтенсивної терапії. Його супутник отримав травму ноги. Пан Яцканич залишив місце ДТП до приїзду карети швидкої допомоги,  скориставшись службовим автомобілем Берегівської райлікарні, в якому їхав головний лікарь Малеш І.  В. та начмед Сак Ю.М., які прямували по цій дорозі на нараду. На місці ДТП залишилися два потерпілих - Софілканич та Товтин Микола, який до приїзду швидкої помер на руках людей,  що надавали йому першу допомогу. Свідки ДТП були шоковані і готові свідчити, що два головних медика Берегівщини навіть не наблизилися до постраждалого, приділивши максимум уваги керівнику міліції, який відбувся незначними ушкодженнями.

 

Читайте також:

Жахливі кадри з місця ДТП за участі Олександра Яцканича (ВІДЕО)

Додаткові світлини з місця смертельного ДТП за участі Олександра Яцканича (ФОТО)

Начальник берегівської міліції потрапив у ДТП

Коментарі

С
СтСуденти-однокурсники

Щиро дякуємо очевидцям ДТП 20.04 в якому загинув Микола Товтин.Тепер відомо батькам як все сталося.Надіємося,що при нашій допомозі всі крапки над невідомими питаннями стануть відомими напротязі десяти днів!

ГБ
ГИРОВИЧ Б.Б.

Дякую за співчуття. З поверненням Вас з Угорщини.

П
пенсіонер

вельми шановний пан Герович Б.Б. я вас настільки добре знаю, як ви самі себе не знеєте, так що не потрібно писати про наклепи і неправдиві інформації адже ви працюєте на єдиному податку а випікаєте по 3500-4000 буханок хліба щодня доречі в яких не встачає по70-90 гр. а порахуйте самі скільки це в місяць а потім будете писати про правдиві і неправдиві свідчення адже самі знаєте за що вас поштрафували минулого року на 100 тисяч гривень так за такі надприбутки можна і розстроюватись..........

ГБ
Гирович Б.Б.

Шановний ПЕНСІОНЕР! Якщо ви такий чесний громадянин Украіни,то чого ховаєтесь за псевдонімом? Певно, це у вас магнітик у голові. Дуже скупа у вас Інформація і не правдива. За наклеп також є кримінальна відповідальність і вам доведеться вибачатися публічно.Будьте певні, нас достатньо перевіряють та тримають на контролі.Я ні від кого не ховаюсь, як ВИ. Тому запрошую на зустріч. Якщо ви таким чином висловлюєте співчуття за племінником,то і на цьому дякую. Не дай Боже ВАМ пережити таку трагедію .

П
пенсіонер

шановні Берегівчани повірте мені земельні участки які ви пишете отримані 20 років тому це лише невелика частина а ви напишіть про земельні наділи які отримали нещодавно а про які врожаї ви говорите якщо кожна земельна ділянка виділена під будівництво

П
пенсіонер

шановний пан Гирович повірте мені якщо я навіть приїду з перевіркою вашого лічильника з працівником обленерго нас до тих пір не запустять в двір поки не знімуть магніта який ви придбали із за кордону. По-друге пан Геревич ми з вами на ви а не ти щоб ви мені писали володію чи ні, якщо я пишу так значить володію і знаю на багато більше, так давайте не будемо сперечатися.

ГБ
Гирович Б.Б.

Шановний ПЕНЕСІОНЕР. просимо Вас надати свою адресу,щоб ми могли вас запросити до складу комісії,для перевірки справності лічильників.Або звернітся до РЕСУ з офіційним листом.де обгрунтуєте свої підозри. І щоб просто так не писати і не росповсюджувати не правдиву брехливу інформацію,якою зовсім не володієш!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(поспішіть з відповідю шоб ми не чекали 3-ри роки як ваші діти акт на землю,бо ви лем пишете,пліткуєте,звинувачуєте, а не працюєте)

А
Анця

А ви пенсіонер за які надприбутки живете, якщо вам так хреново та завидно? Чому вас не цікавить за які надприбутки живуть міліціянти, чи інші держкерівники? Візьміть кредит, відкрийте підпр.діяльність. А всі інші порахують ваші надприбутки. У родині горе, трагедія на все життя, а ви рахуєте чиісь статки. Я впевнена, що ви цю родину особисто не знаєте, а просто перемиваєте чужі сплєтні.

Б
Берегівчани

Шановний ПЕНСІОНЕР!На рахунок сімей Гирович та Ковач ВИ можете спати спокійно. Лічильники на пекарні перевіряють щомісяця, все сплачується в повному обсязі.Землі виділені 20 років тому та приватизовані. Де ви були в ті роки, хто вам заважав взяти землю та трохи поорати, посіяти, потім спробувати продати урожай? А те, що ви на даний момент довго отримуєте ділянку, то можете подякувати тільки владі та теперішній системі. Ці сім"і багато працюють. У них нема вихідних та відпусток.

Б
Берегівчанка

ну ви ПЕНСІОНЕРЕ даєте..., сталася трагедія у сімі Товтинів, а ви пишете за Ковачів і їхнє світло та пекарню. У вас совість є? Стосовно земельних наділів то тут скажу я вам, що кожен як може так і отримує землю. До чого тут ваші діти і те як вони три роки отримують земельну ділянку. Я чекала свою 7 років, і що.... А от як би не дай Боже у вашій сімї сталося горе з дітьми я думаю вам не до ділянок і не до пекарнів діло було. Майте добро в серці, не будьте такі зависні та зажерливі.

П
пенсіонер

а вас шановна Ковач М. я би запитав звідки у вас стільки земельних наділів і нерухомості це навірно ваші звязки чи ваша СКАНДАЛЬНІСТЬ навірно з вами ніхто не хоче звязуватись і дають за просто так або за великі гроші запитайте в Берегівчан як вони до вас ставляться коли мої діти вже 3 роки не можуть дістати земельну ділянку а у вас вже більше гектара і навіщо це ВАМ............

П
пенсіонер

вельми шановне керівництво обленерго я хотів би попросити перевірити технічну справність лічильника на електроенергію в громадянина Герович Б.Б. який випікає хліб в Чопівці а платить так як всі порядні громадяни м.Берегова чи в нього є недоторканість чи криша як говорять в народі адже хліб він подає по ціні інших значить має надприбутки ...........

О
Олеся

дуже сильно вибачаюсь я постороння льдина зі Львова але навіть слухи про цю трагедію дійшли до нас на мою думку вам потрібно розібратися в цій трагедії в собі і нікого не звинувачувати. Прочитавши всі зсилки я зрозуміла одне ви просто вже не маєте кого звинувачувати і робите винних просто постраждалих людей які нівчому невинні і врятували самі собі життя

С
сусід=((((

чуєш ти справедливість: ти взагалі рот закриЙ, тобі ніхто слова не давав..............і взагалі тобі нічого не ясно...........і на інших ти нічого не говори..........ти мене поняві????

С
справедливість

Я не розумію людей які звинувачують нівчому не виноватих учасників ДТП а тим паче пасажира і говорити щовін був за кермом а водія нібито не було а наступного дня ходити в лікарню щоб погрожувати ЦЕ ПРОСТО СТИДНО І НЕ ПОРЯДНО

С
справедливість

всі так чітко пишуть скільки їхав пасат а самі скільки кілометрів їздять за кермом в тому числі і нива. А коли складують протокол то до суду біжать рідні РІШАТИ замість того щоб мало ПОВОСПИТУВАТИ !!!

Ё
ё

Яцканич був за кермом!

К
КОЗЛЕВИЧ

ЗА що мента до суду Ви нормальні???? Ви про що ?? Що Яцканич порушив сидив з ьоку

В
Вася

Мента до суду! (так вони звалять ушитко на водія).

К
КОЗЛЕВИЧ

все переливаете с пустого в порожное, ну кто нибудь может рассказать обстоятельства ДТП. как произошло? в народе ходят слухи Яцканич ехал в Берегово Коля ехал в Мукачево... должен был быть встречный разезд a как мог его ударить в зад кто знает?

Ю
Юрій

Шановні Оксано та Володимире Товтин! Прийміть щирі співчуття... ніщо не поверне сина і не втішить біль від втрати... не дайте вбивцям спокою, обовязково додайте фото гальмівного шляху! (а то "проффесіонали" робитимуть експертизу, не дай бог долучать до фотографій гальмівний шлях НИВИ котрий починається не на правій смузі)

П
Пітьо

В БІЛЬШОСТІ випадків винуватий той, хто б"є ззаду попереду їдучу машину ( не тримав безпечну відстань ).

Д
друг(

держитесь родители, мы с вами!а если , что есть высший суд.....

Д
друг(

легко сваливать всю вину на погибшего, и правду до конца мы и так не будем знать, только вот и дураку понятно кто кого ударил и какая там была скорость и нечего из людей полных идиотов делать....А менты ваще обнаглели, думают если он мент значит все позволено, и летать на огромной скорости и ездить по своим правилам - и к сожалению мы не в силах что-либо изменить, так как это у нас страна такая да и менталитет..... Будем надеяться , что родителям хватит сил бороться за справедливость.

Д
друг(

легко сваливать всю вину на погибшего, и правду до конца мы и так не будем знать, только вот и дураку понятно кто кого ударил и какая там была скорость и нечего из людей полных идиотов делать....А менты ваще обнаглели, думают если он мент значит все позволено, и летать на огромной скорости и ездить по своим правилам - и к сожалению мы не в силах что-либо изменить, так как это у нас страна такая да и менталитет..... Будем надеяться , что родителям хватит сил бороться за справедливость.

Ч
Чупакабра

Близький Друг: Коли так, то це доля. Проте паси безпеки завжди актуальні.

БД
Близький Друг

Наскільки мені відомо-Коля був пристібнутим-його паси безпеки були вирвані!!!!!!!!!!!!!!

Ч
Чупакабра

Люди, паси безпеки можуть врятувати не лише від фронтального удару, але й утримати водія в сидінні під час удару ззаду. Майте на увазі. А хлопчину шкода.

Н
Ника

Ой,скоко теперь не пешите,а и так Яцканыча не засудят, несмотря на то что он виноват в гибели человека,и в ДТП.Я бы с ним,и таких ему подобных,сделала бы самосуд,бо уже тошнит от несправедливости такой,видилите ехали случайно нач.мед и кто там ещё,да никто в этот бред не поверит......

N
nata

Родина загиблого Миколи Товтина благає про розуміння та допомогу. Велике прохання, хто був свідком ДТП 20.04.2011 року на трасі Мукачево-Берегово зверніться за телефонами 0505870583 або 0954612135 чи за адресою м. Берегово вул. Мужайська 61.

N
nata

Da tilky kudy podilysja svidky?

К
Кума

Колька нам тебе буде не вистачає((((

Читайте також