Нові подробиці збройного нападу на керівника "Закарпаттяобленерго" (ВІДЕО)

18
4

Керівник ВАТ "Закарпаття обленерго" та депутат Закарпатської обласної ради Василь Ковач став жертвою збройного нападу.

Близько п'ятої години ранку у помешкання чиновника вдерлися кілька зловмисників у масках з дерев'яними битами та предметом, схожим на пістолет. Побивши господаря будинку, нападники забрали з сейфа велику суму грошей, золоті вироби та інші цінні речі. Після цього з награбованим покинули будинок. Правоохоронці, які прибули за викликом зреагували оперативно і вже за кілька годин підозрюваних затримали.

"На сьогоднішній час проводиться обшук, вилучаються коштовності, які були забрані при розбійному нападі. Група - це раніше судимі за бандитизм та розбої. Вилучили вже, от мені доповідали 5 хвилин тому, пістолет", - каже начальник УМВС України у Закарпатській області Віктор Русин.

Потерпілого чиновника доправили в обласну клінічну лікарню. Деталі та обставини інциденту встановить слідство.

Коментарі

V
vs

Увага! Сьогодні на лот виставляється посада начальника земельного відділу Ужгородського міськвиконкому. Стартова ціна 50000$. Для участі запрошуються всі бажаючі.

ВГ
Василь Галас

Це - дзвоник усім ковачам Закарпаття. Люди ( в тому числі і злочинці) усе бачать, усе знають, усе чують про їх життя "на одну зарплату".

ВГ
Василь Галас

Це - дзвоик усім ковачам Закарпаття. Люди ( в тому числі і злочинці) усе бачать, усе знають, усе чують про їх життя "на одну зарплату".

А
Антибіотик

Русин бреше, Він сам не раз наводив братків на будинки та квартири жирних котів а тепер великий правник.

Читайте також