Нові подробиці злочину: ужгородець, якого облили кислотою, мріє зберегти зір (ВІДЕО)

9
10

В Ужгороді молодого чоловіка облили кислотою, яка потрапила в очі, на руки та обпекла дихальні шляхи.

Як розповідало Мukachevo.net, 25 січня, в Ужгороді, близько 9-ї вечора 26-річний Михайло Грабар зробив замовлення у місцевому кафе і вийшов на кілька хвилин на вулицю.

В цей момент до нього підбіг молодик, лице якого було обкутане шарфом, і бризнув невідомою рідиною в обличчя. Чоловік забіг назад у заклад промивати обличчя. На щастя там якраз опинився лікар, що й допоміг фахово все це зробити.

Карен Петросов, очевидець, лікар – «Кислота потрапила на руки і все лице, на шиї вона виїла глибше. Лице стало біле, як сніг. Це означало, що шкіра відмирала…»

Саме лікар і викликав поліцію, яка розпочала кримінальне провадження за ч.1 статті 121. ККУ. Одна з версій – особистий мотив. Нападника розшукують.

Хлопець зараз знаходиться в інституті Філатова, де лікарі намагаються відновити його зір.

Його друзі одразу ж організували через соцмережі збір коштів для порятунку молодого ужгородця, який виявився ще й талановитим художником. Він займається реставрацією картин з дерева.

Хто міг таке зробити, і які причини – ніхто не розуміє. Кажуть хлопець дуже щирий і добрий, тому зараз головне – це врятувати його зір. Михайло вже трохи бачить, але до повного одужання ще далеко.

Михайло Поковба, друг постраждалого, віддав свою банківську картку художнику, куди можна надсилати кошти. З його слів, суму, яку треба для порятунку зору Михайла, поки не озвучували, але відомо, що це дорого.

Картка "Приват" для поповнення рахунку на лікування Михайла Грабара:

4731219101896680 – Поковба Михайло Ігорович.
 

Коментарі

А
Антимадяр

УКРАїНА своє ще докаже, головне позбутися псевдоукраїнців які є тягарем для нації, через яких нормальні люди страдають.

СБ
Скажiти будь ласка ...

Хто менI скаже , що саме зробили « генiальнI , чистокровнI украiнцI “ для украiни та свiту? Звичайно , без допомоги СССР, СРСР, без КиiвськоI РусI, не приплiтайте до цього: Сiкорських, Корольових, ШевченкIв, Орликiв, Мазеп , Хмельницьких,тупорилих футболiстiв та боксерiв ! Так, хто менI скаже , ну ?!

*
*****

Мадярка,ви хвора на всю голову істота,якій допоможе вже лише патологоанатом...

МД
Мадьарка до Антимадяр

Ви вушливi орки майданутi чешить за перевал там де вшитка нечисть а туй бола Мадярьшена та Чехия а окраинная то ошибка котра скоро управиться вмiстi с тобой котрий не годен ся привити без мадярiв та мусить здохнути

АД
Антимадяр до мадярки

НЕ любиться куда котиться УКРАЇНА, чеши до циганів мадярів там приймуть всіх, і Українцям буде легше без таких ГРАЖДАН, нем ту дом

М
Мадьарка

Звiдаш куди ся котить, до Бандери, слава на окраiнi

М
М

Люди що ви робите? Куди котиться цей світ?

Я
я

А то не Мукачівський пацан - бо є один Грабар аферист шо довжен море грошей то може син його

ШХ
Шкода хлопця, най одужуе

Вася, а ти як думаеш? Iз-за бабок або iз-за баби. А з огляду на те, що вiн реставратор, е причини думати, що саме за переше - за бабки. Хтось когось кинув на грошi, хтось комусь помстився.

В
Вася

За що?

Читайте також