Нового керівника Мукачівської РДА призначали усією громадою (ФОТО)

4
0

У вівторок, 18 січня, перший заступник голови Закарпатської облдержадміністрації Іван Бушко офіційно представив громадськості Мукачівщини, новопризначеного голову Мукачівської райдержадміністрації Іллю Токаря.

Перший заступник голови облдержадміністрації відзначив, що Ілля Токар вже працював тривалий час на цій посаді, тому добре знайомий зі специфікою роботи та проблемами району. Він підкреслив, що Мукачівський район завжди за рейтинговою оцінкою соціально-економічного становища територіальних одиниць краю, займав високі позиції. Іван Бушко побажав новопризначеному очільнику райдержадміністрації  успішної роботи та хороших  соціально-економічних показників.

В свою чергу Ілля Токар висловив вдячність Президенту України Віктору Януковичу за виявлену довіру та пообіцяв ефективно працювати на благо територіальної громади Мукачівського району. Серед своїх першочергових завдань, Ілля Токар назвав: забезпечення роботи з реформування галузі охорони здоров’я, покращення економічних показників та соціального забезпечення мешканців району, а також розвиток освіти, культури та спорту.

Також новопризначеного голову Мукачівської райдержадміністрації в цей день привітали голова Мукачівської районної ради Іван Михайло, Мукачівський міський голова Золтан Лендєл, депутат Закарпатської обласної ради – головний лікар обласної дитячої лікарні Єлизавета Біров, представники депутатського корпусу, сільських та селищних рад району тощо.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також