Новопризначений головний лікар Мукачівської ЦРЛ не змінюватиме заступників (ФОТО, ДОКУМЕНТ)

47
16

Як відомо, сьогодні відбулось представлення новопризначеного головного лікаря Мукачівської ЦРЛ Юрія Головчака, який змінив на цій посаді Василя Васюту.

Представив головного лікаря медперсоналу ЦРЛ мер Мукачева Золтан Ленд'єл, який і підписав розпорядження про призначення на посаду. 

За словами міського голови, головний лікар повинен бути у першу чергу професійним менеджером, а у всьому іншому йому повинні допомагати компетентні заступники, яких, до речі, Юрій Головчак не мінятиме. 

Юрій Головчак до цього часу обіймав посаду заступника головного лікаря з амбулаторно-поліклінічної роботи Мукачівської ЦРЛ. 

Нагадуємо, що нещодавно, Василь Васюта написав заяву на звільнення з посади головного лікаря за власним бажанням. 

Мукачево.net

Коментарі

СК
старі кадри

Призначення, ротація кадрів по -балогівськи, половина Барви працевлаштується, ну і далі по сценарію-втілення стратегічних планів по спасінню ситуації...

ХУ
хабарників усунути

Балажів та Ланів треба обов'язково поміняти!!!

Е
Експерт

Вітаю Юрія Миколайовича! Лікар за покликанням,чудовий фахівець. Людина, яка всім серцем допомагає тим, хто цього потребує. Успіхів !!!!!

А
адмін

Вітаю порядну, відповідальну та віддану своїй роботі людину- Головчака Юрія Миколайовича. Успіхів, подолання корупції. Лані В.Ю. напевно волосся на собі скубає)))

ПЛ
просто людина

дуже правильний вибір хай вас ангел береже

Г
Гостья

Очень хороший выбор. Профессионал,порядочный, чуткий. и хороший организатор. Успехов, Юрий Николаевич!

П
Простак

Якщо це центральна РАЙОННА лыкарня, то чому призначає керівника МІСЬКИЙ голова, а не ГОЛОВА РАЙОНУ ???

С
Славко

Не чіпайте Балажку,Люди пацієнти самі все зроблять тільки поьім не зволікайте.

С
Славко

Правильне рішення! Людина з серцем у грудях, а не з дулею в кармані і злобо в очах. Щасти Вам у вашій нелегкій справі.

ПЦ
пацієн ЦРЛ

Є надія на зміни, поступово буде порядок, коли людям дадуть зрозуміти, що незамінимих немає, тоді і робота поміняється на краще, будуть старатися лікарі, хоча бідьшість із них порядні та милосердні, а система медицини гнила. Бажаємо Вам п.Головчаку врахувати усі поради, зауваження, коментарі, нехай анонімні, але правдиві від читачів, мешканців, пацієнтів, колег і налагодиться робота ЦРЛ. І на сам кінець наведіть порядок із громадянкою Балаж Наталією, бо називати лікарем її це приниження.Ця жінка-вбивця скомпроментувала собою честь сумлінних ліепрів, а і з своєю матрію шахрайкою Балаж Надією увесь чесний нарід та вселила в людей віру у гуманність і справедливість. Успіхів Вам у нелегкій роботі.

ДМ
До Мукачівки ...

Ви мабуть хочете, щоб лікар був схожий на ДАІшника з серіалу "Наша Раша" ????

В
ВІТАЄМО!!!

ВІТАЄМО ЮРІЯ МИКОЛАЙОВИЧА!!! ПОРЯДНА, КУЛЬТУРНА З ВЕЛИКИМ ДОСВІДОМ ТА СЕРЦЕМ ЛЮДИНА.

М
Мукачівка

Всьо старі ліца!Нич ся не помінять.Шо лим ся творить у поліклінніці,никого ся не боять ,гроші з столів не прячуть,а про больницю вообще мовчу.Да здраствует наша "Безплатна" медицина!

П
патріот

А Гаврішко буде першим замом

ДМ
До Мукачівки

правду маєш!

М
мукачівка

Це правильне рішення!!!! Юрій Михайлович дуже порядна людина, і надіюся, що таким і залишиться. І будемо надіятися, що він змінить на краще. Звичайно, він стає "у руля" не у дуже легкий час, тому бажаю йому терпіння, успіхів у роботі, натхнення, родинного затишку, нехай Вас, Юрій Михайлович, Бог благословить на новій посаді. Успіхів Вам!!!

Читайте також