Новостворений Мукачівський центр позашкільної освіти провів День відкритих дверей (ФОТО, ВІДЕО)

24
1

Сьогодні на базі колишнього еколого-натуралістичного центру, який із рядом інших позашкільних навчальних закладів було реорганізовано під Мукачівський центр позашкільної освіти, провів День відкритих дверей.

День відкритих дверей у новоствореному Центрі позашкільної освіти Мукачева зібрав не тільки школярів, але й багато гостей, серед яких Єпископ Ужгородський і Закарпатський Варсонофій, представники міської влади, управління освіти та батьки.

Для гостей малеча організувала чудовий концерт із танцями, співами та віршами про Україну.

За словами директора закладу Магдалини Рєзнікової, у новоствореному центрі організвули 34 гуртки, а педагоги прийняли вже понад 700 заяв бажаючих відвідувати профільні заняття.

Педагоги нагадали, що будуть продовжувати ефективно працювати з молоддю на базі новоствореного закладу позашкільної освіти.

Єпископ Ужгородський і Закарпатський Варсонофій благословив усіх присутніх та привітав гостей із початком нового навчального року. 

Нагадуємо, що нещодавно було прийнято рішення про реорганізацію закладів позашкільної освіти у зв'язку із браком фінансування з боку держави. На жаль, деякі представники громадськості та політикуму Мукачева напередодні виборів почали спекулювати над питанням створення єдиного Центру позашкільної освіти. Навчання таки стартувало. 

Mukachevo.net

Коментарі

В
Вчителька

Дуже приємно, що новостворений заклад підтримали всі загальноосвітні школи міста Мукачева!

Читайте також