Новозеландська радіостанція розігрує в конкурсі поїздку в Україну

24
1

Новозеландська радіостанція Rock FM, що веде мовлення на всю країну, проводить серед слухачів конкурс Виграй собі дружину, головний приз якого - оплачена поїздка в Україну. Деякі політики і феміністки вже засудили акцію.

Переможець конкурсу отримає шанс відправиться в Україну і познайомитися з дівчатами, які подали свої заявки в агентство знайомств з іноземцями.

Чоловікові сплатять 12-денне перебування в країні і видадуть дві тисячі новозеландських доларів (близько $ 1500) на витрати. Проте радіостанція не буде оплачувати квиток до Нової Зеландії для українки, яку переможець конкурсу може вибрати собі в дружини.

Підсумки конкурсу Виграй собі дружину будуть підведені 28 лютого. Переможець буде обраний з п'яти фіналістів, характер і психологічну стійкість яких будуть оцінювати як професійні психологи, так і родичі та друзі учасників конкурсу.

Ідея Рок FM викликала невдоволення політиків і активістів, які виступають за права жінок. Так, колишній депутат новозеландського парламенту Сью Бредфорд заявила, що вважає це спробою радіостанції заробити на таких цінностях, як кохання і шлюб.

Тим не менш, в Rock FM заявили, що не бачать нічого образливого в конкурсі для самотніх чоловіків. "Це все заради забави Ми нікого не примушуємо одружитися Нехай чоловік з'їздить в Україні, проведе пару днів з дівчиною, а вже потім вирішить, чи брати її з собою в Нову Зеландію і одружитися на ній ..", - Відзначили станції представники.

Нагадаємо, у сусідній до Нової Зеландії Австралії в 2008 році Джон Молоні, мер шахтарського міста Маунт Іса на північно-заході штату Квінсленд, закликав жінок, у тому числі не дуже обдарованих красою, приїхати в місто і скрасити життя самотнім чоловікам, які страждають через гендерний дисбаланс. Така заява викликала обурення практично у всього населення міста. 

Між тим, інший житель штату Квінсленд міста з Тувумба вирішив проблему холостяцького життя ще більш винахідливо - чоловік одружився на своїй собаці. Наречений Джозеф Гуізо в інтерв'ю пресі особливо підкреслив, що з лабрадором Хані його не пов'язують відносини сексуального характеру.

Коментарі

Й
йцукен

Дожилис-сс..

Читайте також